drive Image 2002 i LG GCE–8320B –LG GCE 8400B
Witam jeszcz raz
Nie chcę głowy zawracać, ale mam mały problem z drive Image 2002 niestety nie rozpoznaje mojej nagrywarki LG GCE GCE–8320B (nie mogę nagrać obrazu bezpośrednio na płytce) chociaź dokumentacji pisze, źe rozpoznaje wszystkie nowe nagrywarki moźe gdzieś popełniam jakiś błąd bardzo prosiłbym o jakaś radę.
Próbowałem róźnych sztuczek Master Slave i nic nawet wgrałem nowe firmware i teraz mam LG GCE 8400B
Pozdrawiam
Wojtek
:evil:
Nie chcę głowy zawracać, ale mam mały problem z drive Image 2002 niestety nie rozpoznaje mojej nagrywarki LG GCE GCE–8320B (nie mogę nagrać obrazu bezpośrednio na płytce) chociaź dokumentacji pisze, źe rozpoznaje wszystkie nowe nagrywarki moźe gdzieś popełniam jakiś błąd bardzo prosiłbym o jakaś radę.
Próbowałem róźnych sztuczek Master Slave i nic nawet wgrałem nowe firmware i teraz mam LG GCE 8400B
Pozdrawiam
Wojtek
:evil:
Odpowiedzi: 3
Nie ma sprawy :D.Powodzenia i Pozdrowienia z Krakowa 8)
Dzięki za odpowiedź mam XP prof. i najnowsza wersję nero 5.5.9.9 Ale mi chodziło o nierozpoznawalnie napędu w programie drive Image 2002 program działa OK. oczywiście mogę wypalić zdjęcie obrazu. Ale jeźeli producent programu zapewnia, źe program rozpoznaje wszystkie nowe nagrywarki to, czemu nie korzystać z tego tym bardziej, źe do odtworzenia systemu nie potrzebne są dyskietki D.I. jest to po prostu nagrane na CD.
Jesli masz problem z jakims programem do nagrywania przezuc sie na Nero najnowsza wersje 5.5.9.9 jesli nie wiesz skad sciagnac zgłos sie do mnie przesle ci jakos tego nero.A i jak prosisz o pomoc to podawaj troszke wiecej szczegółów na temat twojego komputera np na jaki systemie obecnie pracujesz,i.t.d to moze wiele pomuc. 8) 8)
Strona 1 / 1