Driv3r
Witam, moze ktos ma,grał w driv3ra na wersji PC slyszalem ze podobno "kicha" moze ktos by zdał jakas wiarygodna recenzje ...
Odpowiedzi: 8
Zibi:Witam, ta gra to faktycznie poraźka jeźeli chodzi o grafikę (grałem na max detalach na sprzęcie jak w opisie), fabuła teź nie jest rewelacyjna. Przy Mafii Driv3r wypada naprawdę blado (oczywiście to tylko moje zdanie) Pozdrawiam.
Moje takźe. Nawet Gta sie chowa do mafii. Mafia to gierka full wypas opcja :wink:
Witam, ta gra to faktycznie poraźka jeźeli chodzi o grafikę (grałem na max detalach na sprzęcie jak w opisie), fabuła teź nie jest rewelacyjna. Przy Mafii Driv3r wypada naprawdę blado (oczywiście to tylko moje zdanie) Pozdrawiam.
Witam.
Faktycznie jest lipa, wygłąda jak by była okrojona
grafika nic nie ma ciekawego w tej grze.
Lepsza jest pod tym względem Mafia.
Faktycznie jest lipa, wygłąda jak by była okrojona
grafika nic nie ma ciekawego w tej grze.
Lepsza jest pod tym względem Mafia.
Bo niektóre są zrobione z filmików reklamujących gre a niektóre własnie z samej rozgrywki na źywo. I teraz domyśl sie które są które?
Te screnny juz dawno ogladalem i chyba mozna stwierdzic ze sa one ze strony producenta a nie jakies wiarygodne ktoregos z uzytkownikow. Na tych ujeciach widac duze rozbieznosci grafiki na jednym screenie calkiem niezla na innym juz slabsza :|
Nie mozna osądzac gry po grafice, ale słyszałem źe jest lipna.
Tutaj masz róźne info i screen'y. Oni pokazują raczej screen'y z gier uruchomionych na prawdziwych turbo maszynach więc sam oceń grafike i poczytaj opinie innych:
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,33,5925,15684359,–1
Tutaj masz róźne info i screen'y. Oni pokazują raczej screen'y z gier uruchomionych na prawdziwych turbo maszynach więc sam oceń grafike i poczytaj opinie innych:
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,33,5925,15684359,–1
A na jakich detalach grales ? moze masz slaby sprzet ... ?
Ja grałem w wersje na PC i jesto ro jedna wielka lipa !! grafika to kitu !! wygląda jak driver 1. Nie wiem po co ta gra wogóle wychodziła na rynek.
Strona 1 / 1