Driv3r
Potrzebuje spolszczenia do tej gry.
Z góry dzięki
Z góry dzięki
Odpowiedzi: 9
Matino:jakie to popieprzone forum macie POMAGAc A NIE SPAMOWAĆ – dupki
właśnie ci pomagamy.to była rada abyś wszedł w google i nauczył sie szukać .to ci da wiecej niz gotowy link.
ciesz się ze bana nie zarobiłeś
Matino, per "dupki" prosze zwracać się do kolegów z podwórka. Nikt niczego tutaj nie musi, czekasz jak ktoś się nad Tobą zlituje i poda Ci gotowego linka ? Twoje niedoczekanie.
Właśnie bez łaski, nie podoba sie droga wolna, ale zanim nazwiesz jakieś forum "popieprzonym" lepiej się zastanów.
Właśnie bez łaski, nie podoba sie droga wolna, ale zanim nazwiesz jakieś forum "popieprzonym" lepiej się zastanów.
Matino:macie POMAGAc A NIE SPAMOWAĆ
mówiąc to walnął kolejnego posta...
jakie to popieprzone forum macie POMAGAc A NIE SPAMOWAĆ – dupki
spiderko:powiedź mi tylko po co?
Ja ci powiem:) , łatwiej spytać :"Co wpisać w googlu , aby uzyskac spolszczenie do Driv3r?"
No bo przeciez samemu wpisac to by trwało za długo... no i przeciez "grzebanie" po tych stronach... to tez tyle czasu...
:wink:
Damianos powiedź mi tylko po co? Łatwiej spytać, moźe ktoś wyśle na maila, ewentualnie poda linka. Przecieź te ludziki w internecie to oni dostają prowizję od kaźdej słusznej odpowiedzi, Lepper by powiedział "oni źyją z naszych podatków!!!".
wpisałem w google "spolszczenie Driv3r" wyskoczyło mi tyle stron źe głowa mała i pewnie na kaźdej znajdziesz to czego szukasz. Gdybyś zrobił tak od razu a nie bezsensowanie pytał sie na forum to śmigałbyś w spolszczonego drivera 3 od conajmniej kilku godzin!
nie to nie, bez łaski
www.google.pl
Strona 1 / 1