Dragon Ball
Co o nim sądzicie :?: :?: :?:
Odpowiedzi: 15
http://kaioken.web1000.com/DBAF.html
ja yam wole BBA ale DRAGON BALL tez jest niezłe
bujda,bujda,bujda,bujda.Choc jak czytalem jakie ma byc AF to niektory powtarzam niektore pomysly byly nawet ciekawe.Ale Pan ssj czy Gohan ssj4 to bujda.
AF to bujda, grupka fanów miała ją zrobić, ale jak do tej pory ni widu ni słychu.
A co sadzicie o serji Af :?: Czy to prawda czy bujda. :roll:
No no Dragon Ball to piekne anime ale mangi jeszcze nigdy w zyciu nie widzialem niestety, i wszedzie szukam plakatw z dragona tez nigdzie nie ma niesty najabrdziej co mnie denerwowalo w Dragon Ballu to to ze jak zacyznala sie jakas akcja jak juz mieli sie zaczac tluc to nagle koniec odcinaka trzebabzlo czekac na nastepne ale ogolem Dragon Ball jest super.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mozen na Kazaa bedzie.Jakis fan mangi i anime ze wschodu powinien miec.
szkoda :cry: moźe ktoś kiedyś znalazł w necie :?:
Dla mnie najlepsza była Z a najlepsza postać to oczywiście Goku SSJ 3
Dla mnie najlepsza była Z a najlepsza postać to oczywiście Goku SSJ 3
Niestety nie miałem tej przyjemności, ale mam 41 tomów mangi, więc wiem o czym mówię.
PS. Manga DB rulez w porównaniu do serii TV.
PS. Manga DB rulez w porównaniu do serii TV.
Widziałeś moźe niepociętą wersje :?: :?:
Hehe, źeby francuzi nie pocieli (ocenzurowali) całej serii pierwszej, Zet takźe. To byś powiedział, źe pierwsza napewno była śmieszniejsza.
teź jestem za wersją Z była ciekawsza od dragon balla a GT było za bardzo zwymyślane chociaź 4 postać songa by fajnie wyglądała w Z
Jak dla mnie jest superowe.Choc nie ktore filmy kinowe sa tak schematyczne ze glowa mala.Jesli chodzi o serie tv to najbardziej przypadla mi do gustu seria Z. :D