Dragon Ball
Co o nim sądzicie :?: :?: :?:
Odpowiedzi: 20
popieram juz raczej nic nie nakreca tym tym bardziej serie tv.
ozz17:hehehe, fani DB laczcie sie przed televizorami, bo nowe odcinki :D hehe :wink:
Ciekawe czyźby w między czasie dokręcili coś specjalnego :mrgreen: hie hie hie. Nieprawdopodobne.
A tak na serio to zygo qmpel ci kiche wciska.
hehehe, fani DB laczcie sie przed televizorami, bo nowe odcinki :D hehe :wink:
o ile dobrze pamietam to na pro7 czy rtl 2 po niemiecku ale jeszcze sie puźniej kumpla spytam bo ogląda i coś mi gadał źe są tam jakieś nowe odcinki :?:
wiesz moze na jakiej?
puszczają ale nie na polskiej TV
ta szkoda, ze juz go nie puszczaja w tv.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja to bym chciał źeby było w oryginale, dubingi sux.
Ja to bym chciał źeby było w oryginale, dubingi sux.
a co powiece panowie gdyby nasi(Polacy) zrobili w dragonie dubing?
No tak zapomniałem o Niemcach, no teź debest dubingi majom.
Co Ty Slay gadasz francuzi, włosi ? nie ma jak dobry western w wydaniu niemieckim... :wink: :lol:
Co Ty Slay gadasz francuzi, włosi ? nie ma jak dobry western w wydaniu niemieckim... :wink: :lol:
Ach te francuzy pchajom się gdzie nie trzeba. Takiego okropnego dubbingu nie widzialem od lat. Ale włosi i tak są w tym gorsi :)
ponad 400.I niestety nie po polskiemu tylko francuski, angielsku a filmy to napewno po japonsku.
No to ja dodam coś od siebie. Oj duźo się naściągasz (chodzi mi o serię tv) bo to jest ze 400 odcinków. Jak telenowela :)
full serwis=full opcje, taki slogan ale wystarczy wpisac w google Dragon Ball i google znajda czy to na polskich stronach czy na swiatowych.Niestetyniektore strony na okres wakacji sa zamkniete.Moge jeszcze dodac ze sa takze gieki dragonowe.Niektore nie potrzebuja nawet emulatorow.
a dysponujesz linkiem do servisu ? :)