Dragon Ball
Co o nim sądzicie :?: :?: :?:
Odpowiedzi: 20
mi się podobało nie pamiętam cyferki ale ,,who's the strongest" o ile to jest o tym wielkim robaku i jeszcze special ogoku jr. jak by AF i o bardrocku
Fajny był Bardock special Move, move 10 i move(nie pamiętam który ale ten pierwszy gdzie był Brolly).
skoro tak trzeba to poczekamy a wracając do tematu to pytanie która część z serii kinowych się komu najbardziej podobała :?:
Pewnie będzie ale dopiero po premierze filmu. :(
przydałby się link z adresem jakiejś stronki o tym filmie najlepiej polskiej i pogadać co jakiś czas z jej autorem czy cos wie
Tylko tera potrzebne jest info kiedy dokładnie wyjdzie.Bo się juźdoczekać nie moge.
opowiesz mi wraźenia bo ja na premiere się raczej wybierać nie będe ale jak od kogoś usłysze źe jest spox to lece oglądać
Co to jest itak nie chodze do kina.No a na takiego Dragona to se pójde nawet na premiere.
theboss78 popatrz co taki film moźe z człowieka zrobić. Czlowiek nawet na kino kase wydaje :twisted: :twisted:
Powinno nawet na kino wydam kaske.
Zgadzam się jakieś takie z nich dziwolągi niech prawdziwym aktorom podają ręczniki bo do takich filmów się nie nadają. Ja czekam na jakieś newsy o filmie Dragon Balla. Oby szybko coś się pojawiło
Właśnie, zem dorwał swoje kawaii i znalazłem info o tym. Łatwo było ten news przegapić.
Nawiązując do tematu to oni się tylko starają o rolę, czy dostaną to nie wiadomo (a moźe ja się zgłoszę :) ), gdybym był odpowiedzialny za dobór aktorów to oni by zagrali w tym filmie dopiero po moim trupie. Serio, nie pasują oni do tej roli.
Nawiązując do tematu to oni się tylko starają o rolę, czy dostaną to nie wiadomo (a moźe ja się zgłoszę :) ), gdybym był odpowiedzialny za dobór aktorów to oni by zagrali w tym filmie dopiero po moim trupie. Serio, nie pasują oni do tej roli.
jestem pewien źe to przeczytałem w Bravo mojej siostry na dole okładki na stronie 48 jest to napisane na 100%
Jesteś penien, źe to prawda?? Bo mi się tak nie wydaje. Podaj gdzie się o tym dowiedziałeś.
Poza tym jak Daniel Radcliffe (harry potter) miałby w tym grać – to ja dziękuję postoję. :)
A o Haley Joel Osment nie wspomnę – chyba padłbym trupem.
Zresztą cała japonia by fiknęła trupem gdyby coś takiego się pojawiło.
Poza tym jak Daniel Radcliffe (harry potter) miałby w tym grać – to ja dziękuję postoję. :)
A o Haley Joel Osment nie wspomnę – chyba padłbym trupem.
Zresztą cała japonia by fiknęła trupem gdyby coś takiego się pojawiło.
dzisiaj przeczytałem źe ma powstać film ,,neon genesis evangalion" Haley Joel Osment i Daniel Radcliffe mają zostać głównymi bohaterami
Coś dla SLAY3R–a :) :)
Coś dla SLAY3R–a :) :)
Bylo by super gdyby tak za miesiac ale to niemozliwe.:( Zobaczymy jak sie ukarze czy to bedzie badziew czy moze hicior.jedno jest pewne napewno bedzie drogi.
Bylo by super gdyby tak za miesiac ale to niemozliwe.:( Zobaczymy jak sie ukarze czy to bedzie badziew czy moze hicior.jedno jest pewne napewno bedzie drogi.
jeźeli fryzury zrobią na źelu to troche go zmarnują transformacja bedzie pewnie jakoś komputerkowo a ciekawe kto bedzie ich głównym wrogiem frezer komórczak :D :shock: :twisted: gdzie się bedzie rozgrywać akcja czy na ziemi a moźe na nameck oby go szybko zrobili a nie jak bedziemy grubo po 30 :evil:
Ano jest.Sory Zygo.Swja droga to ciekawe jak zrobia fryzury Goku i Vegety i jak bedzie wygladala przemianaich w ssj.
wczoraj na głównej stronie pod tym takim co co chwile zmienia screeny z filmów są 4 okienka z róźnymi filmami no i wczoraj tam był zamieszczony DBZ i pisało kto będzie reźyserem kto zagra główną role czyli songa i vegete i źe te osoby mogą się jeszcze zmienić nic nie musisz szukać w wyszukiwarce filmów tylko jak się da to kuknij do wczorajszych pierdułek i tam moźe coś znajdziesz. powodzenia