:: Download Managery ::
Mam prosbe dajcie nazy jakis darmowychprogramow wspomagajacych sciaganie plikow z netu.
pozdro ;]
pozdro ;]
Odpowiedzi: 14
A właśnie źe nie! :D Prawie się z tobą zgadzam,na mniejsze pliki downloader z ff jest spox... Nie ma po co wspomagacza zapuszczać... Ale jak ciągniesz coś większego na modemku albo neo to się przydaje. :wink:
Pewno znowu na jakiego odmieńca wyjdę – na szczęście z wyboru – , ale rzeknę ,źe miałem DAPy, FGety i inne maści wszelakiej, wszelako z lenistwa chyba, źadnego wspomagacza nie uźywam obecnie i.... dobrze mi z tym jak nigdy zawdy nie bywało 8) .
W tym FF co go od niedawna próbuję (ale cięzko mi idzie) jest jakiś wewnętrzny downloader i póki co.....ściąga pliki jak potrzeba.
Żeby nie było, źem maruda to napiszę, źe tych co miałem FGet najlepiej mi pasował.
Nie wiem czy zgodzi się kto ze mną ,ale przy łączu 1Mbit, to, źe tak napiszę, jeden pies czy z, czy bez wspomagacza IMO
W tym FF co go od niedawna próbuję (ale cięzko mi idzie) jest jakiś wewnętrzny downloader i póki co.....ściąga pliki jak potrzeba.
Żeby nie było, źem maruda to napiszę, źe tych co miałem FGet najlepiej mi pasował.
Nie wiem czy zgodzi się kto ze mną ,ale przy łączu 1Mbit, to, źe tak napiszę, jeden pies czy z, czy bez wspomagacza IMO
kurde zmieniam zdanie najlepszy jesst free download manager [czemu mi nie pasowal ?] a juz wiem bo chcialem miec leechgeta i na inne spogladalem poprzez pryzmat tego programu [sam nie wiem o co chodzi ]
tez testowalem free download managera ale nie przypadl mi do gustu nie potrafil niektorych plikow sciagnac
Jak chcesz darmowy bezreklam to polecam Ci Net Transport. A jak adware to mozesz Flash Get, Get right, DAP. :)
Wilson:Mam prosbe dajcie nazy jakis darmowychprogramow wspomagajacych sciaganie plikow z netu.
pozdro ;]
Download Express
wlasnie testuje klon flash get–a
http://www.freedownloadmanager.org/
http://www.freedownloadmanager.org/
tez uzywam flashge–a i jestem bardzo zadowolony, reklamy hmm wystarczy dobrze poszukac i same znikna :D
Blizzard:
Napewno...?
W gadu tez sa reklamy i ad aware ich nie usuwa...
Napewno...?
W gadu tez sa reklamy i ad aware ich nie usuwa...
nie kapuje jak ?
Wilson:chopaki sory DARMOWE znaczy bez reklam rowniez ;] i programy ktorych **wy uzywacie** :D
No ja uzywam FlashGeta a reklamy to nawet ad–aware usunie bez problemu :D
Wilson:chopaki sory DARMOWE znaczy bez reklam rowniez ;] i programy ktorych **wy uzywacie** :D
Coś za coś.
chopaki sory DARMOWE znaczy bez reklam rowniez ;] i programy ktorych **wy uzywacie** :D
To teź sę cyknę :wink: :
Freshdownload
Freshdownload
Strona 1 / 1