dostep do netu...na haslo
witam
taka kwestia : bede miec niedlugo stale lacze. no i w zwiazku z tym, ze nie chcialbym aby ktos kto nie zna hasla mogl korzystac z internetu podczas mojej nieobecnosci ( bo z kompa najogolniej rzecz biorac to sobie moze korzystac – chodzi mi o wspolmieszkacza ) pytam sie was moi drodzy czy to jest mozliwe zeby zahaslic samo polaczenie? bez tworzenia osobnych kont.
dziekuje z gory
taka kwestia : bede miec niedlugo stale lacze. no i w zwiazku z tym, ze nie chcialbym aby ktos kto nie zna hasla mogl korzystac z internetu podczas mojej nieobecnosci ( bo z kompa najogolniej rzecz biorac to sobie moze korzystac – chodzi mi o wspolmieszkacza ) pytam sie was moi drodzy czy to jest mozliwe zeby zahaslic samo polaczenie? bez tworzenia osobnych kont.
dziekuje z gory
Odpowiedzi: 6
EL NINO:Nie.dziwny:czy to jest mozliwe zeby zahaslic samo polaczenie?
Tak moderoto ma racje !
Mam takie łącze moźesz zablokować dostep jedynie z danego systemu na hasło..
Ale nie z komputer na łączu stałym.. bo np, n cd–live linuxa wejdzie bez problemu do sieci. i do internetu.
sproboj zablokowac dostep do przegladarki IE lub ja zaszyfrowac jakims programem...
moze pgp kiedys sie troche w tym bawilem.
moze pgp kiedys sie troche w tym bawilem.
chyba, ze za kazdym razem jak sie kozysta z neta to zmieniac cos w TCP/IP :) ale to niewygodne niestety.
Nie.dziwny:czy to jest mozliwe zeby zahaslic samo polaczenie?
Nie.dziwny:czy to jest mozliwe zeby zahaslic samo polaczenie?
No właśnie, teź to chciałbym wiedzieć...
Strona 1 / 1