Dostep do katalogow przez Internet
Jezeli temat taki juz byl, prosze wywalic tego posta, a bede szukal dalej. Z gory przepraszam, ale szukalem i nie znalazlem. (moze za slabo)
Chcialbym z innego komputera, poprzez internet miec dostep do jednego katalogu na swoim komputerze. Mam stale IP i podlaczenie kablem. Jak to zrobic, prosze o jakies tipy na poczatek, a potem to juz sobie jakos poradze. Dziekuje z gory i serdecznie pozdrawiam,
Chcialbym z innego komputera, poprzez internet miec dostep do jednego katalogu na swoim komputerze. Mam stale IP i podlaczenie kablem. Jak to zrobic, prosze o jakies tipy na poczatek, a potem to juz sobie jakos poradze. Dziekuje z gory i serdecznie pozdrawiam,
Odpowiedzi: 6
Albo wpisz w uruchom na drugim kompie \twój adres ip i powinien wlesc
słuźe pomocą :–)
Jakubie, a ja wlasnie zainstalowalem, ustawilem, odpalilem itd i juz mi sie podoba...dzieki.
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
Ja na moim kompie, w jednokomputerowej sieci (:–)) uźywam Cerebusa.
Dzieki wielkie, oto wlasnie mi chodzilo, o wskazowke w ktora strone pojsc. Dziekuje za pomoc.
A moze napiszecie jakich serwerow FTP Wy uzywacie i dlaczego wlasnie tych?
Pozdrawiam ze slonecznej jak zawsze Kalifornii,
A moze napiszecie jakich serwerow FTP Wy uzywacie i dlaczego wlasnie tych?
Pozdrawiam ze slonecznej jak zawsze Kalifornii,
wejdz na www.chip.pl do dzialu Download, tam są serwery ftp, a na http://www.centrumxp.pl/windows/download/programy/index.php?szukaj=ftp znajdziesz klientów FTP
Strona 1 / 1