dostęp administratora

Cześc

Jestem właśnie w cafe ala internet i mam mały problem jak mozna zainstalować program The Bat bo wyskauje okienko ze trzeba mieć uprawnienia administratora. W obsłudze panienka powiedziała mi ze nie moze mnie przelogowac bo niezna hasła administratora (fajna dupcia tylko o kompach nie zaduźo wie a pozatym kto ja tu posadził jak ona nic nie wie). Z szefem teź niemoze sie skontakować bo niby to numeru niema albo niechce dac bo szef teź panienka.

Jak ktoś wie to proszę o odpowiedz.

Odpowiedzi: 7

hungry:
edi czemu nie czytasz ze zrozumieniem?
Koledze z pewnoscia wydaje sie, ze wie wiecej niz "panienka z okienka".

Kolego edi_net, musisz schakierowac ten system, skoro wiesz, ze sie da.
EL NINO
Dodano
24.02.2006 21:23:28
edi_net:
ja zadałem proste pytanie

wiem ze na moje pytanie jest odpowiedz
i wiem ze to da sie obejść
jak ci coś nie pasuje to nie czytaj

edi czemu nie czytasz ze zrozumieniem? Jak Ci piszą wyraźnie:
wojtt:
No bez uprawnień administratora tego programu nie zainstalujesz. A zeby mieć te uprawnienia to musisz mieć hasło admina. Takźe nic z tego. A tak swoją drogą po co ty chesz instalowac program pocztowy na komputerze w cafejce? Nie mozesz poczty sprawdzić logując sie bezpośrednio?
hungry
Dodano
24.02.2006 19:09:20
Chyba TheBat! Voyager umozliwia na koźystanie bez instalacji.
damiancore
Dodano
24.02.2006 17:22:42
ja zadałem proste pytanie

wiem ze na moje pytanie jest odpowiedz
i wiem ze to da sie obejść
jak ci coś nie pasuje to nie czytaj
edi_net
Dodano
24.02.2006 15:20:02
fajna dupcia tylko o kompach nie zaduźo wie a pozatym kto ja tu posadził jak ona nic nie wie
za to widac ze ty jesteś kumaty skoro takie pytania zadajesz. pozdrawiam
robertode
Dodano
24.02.2006 15:17:51
gdybym mogl to logowal bym się przez webmail ale niekorzystam ze servera ktory posiada webmail (konto firmowe ) w the bat mam wszystkie ustawienia wszytkie konta itp.
edi_net
Dodano
24.02.2006 15:04:41
No bez uprawnień administratora tego programu nie zainstalujesz. A zeby mieć te uprawnienia to musisz mieć hasło admina. Takźe nic z tego. A tak swoją drogą po co ty chesz instalowac program pocztowy na komputerze w cafejce? Nie mozesz poczty sprawdzić logując sie bezpośrednio?
wojtt
Dodano
24.02.2006 14:41:50
edi_net
Dodano:
24.02.2006 14:33:05
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1