Dosc ciekawe
Mam problem gdy wloncze kompa net jest ale po jakims czasie net mi zamiera i tylko rest pomaga. Przeinstalowalem juz z 3 razy system od 98se do XP. Juz niemam pomyslow co robic :?
Odpowiedzi: 2
Zapchac panie kolego to mozna lacze, serwer, ale portow nie zapchasz chocby nie wiem co.
A Ukey jak mozna wywnioskowac z postu juz nie raz instalowal (formatowal) dysk. I skad wiesz ze uzywa on kazaa? I skad wiesz ze ma spyware?
Ukey – napisz konkretnie, zawiesza sie tez na "golym" systemie? Jakies konkrety.
A Ukey jak mozna wywnioskowac z postu juz nie raz instalowal (formatowal) dysk. I skad wiesz ze uzywa on kazaa? I skad wiesz ze ma spyware?
Ukey – napisz konkretnie, zawiesza sie tez na "golym" systemie? Jakies konkrety.
Boshe zastanawiam sie jak ci pomóc skoro nie podajesz jakie masz połączenie z netem i czy masz serwer. Twój problem moźe wynikać z "zapchania " portów często przez programiki generujące zarąbisty ruch w sieci np. oryginalna kazza gdzie szpiegowskie programiki powodują przerwanie połączenia... luba jakis wirusik o co, Jesli to kazza wez formata albo ghosta jesli masz albo ja wywal i zobacz czy przeszło jak nie napisz na gg 2008858 :)
Strona 1 / 1