DOS bez dyskietki...?
Jak wejść do dosa nie posiadając dyskietki startowej? Pytam poniewaz zepsula mi sie stacja dyskietek a potrzebuje wymienic BIOS w karcie graficznej.
Odpowiedzi: 6
Dobrze panie admin juz rozumię...
Wracając do tematu to poradzilem sobie juz z tym problemem... Dzięki spiderko twoj pomysl byl dobry :D teraz sie cieszę radkiem 9600 :D
Wracając do tematu to poradzilem sobie juz z tym problemem... Dzięki spiderko twoj pomysl byl dobry :D teraz sie cieszę radkiem 9600 :D
Oczywiscie ze mozna bylo, ale w ten sposob (w poscie) dotrze to do innych kozakow, rowniez nie zwracajacych na to uwage.
Dzieki za reakcje.
Dzieki za reakcje.
A ja bede kozak i zakozacze do Admina... nie dalo sie tego napisać w PW ?
W odroznieniu od innych nie bede nigdzie wchodzil, ale zadam proste pytanie:
– slammer, czy zwrociles uwage w swoim profilu na dopuszczalne parametry obrazka ktorego mozna wrzucic jako avatar ?
Jesli chcesz poslugiwac sie avatarem, zmien obecny. Inaczej ja to zrobie ja Ciebie.
– slammer, czy zwrociles uwage w swoim profilu na dopuszczalne parametry obrazka ktorego mozna wrzucic jako avatar ?
Jesli chcesz poslugiwac sie avatarem, zmien obecny. Inaczej ja to zrobie ja Ciebie.
Ja tam – w czasach 286 "do DOS–a wchodziłem" włączając zasilamnie komputera i po chwili juź byłem "w DOS–ie" niealeznie od stanu sprawności stacji dyskietek.
To tak a propos precyzji z tytułowaniem tematow i opisem w ich treści zawartym.
To tak a propos precyzji z tytułowaniem tematow i opisem w ich treści zawartym.
Płyte bootowalną moźna zrobić, najlepiej CDR–W. W Nero Burning Room istnieje moźliwość pt. "CDROM (startowy)". Pliki z programem flashującym i biosem teź wgraj na płyte.
Strona 1 / 1