doom3
witajcie..pytanko.mam zainstalowane demko gry doom3 i mi chodzi jak powinnło a mam 3 płyty orginal doom 3 pl i niechca mi chodzic a mam komputer P IV 512 pamieci karta muzyczna i graficzna zintegrowana z płytą główna
Odpowiedzi: 10
adik154:a teraz koniec tych waszych dywagacji na temat co i na ilu bo zeby sie wyrazic scisle "gówno" to do tematu wnosi.
ewka co oznacza źe:niechce iść
chyba mam za słaba karte grafiki.bo zintegrowana z płytą główna...a tak po prostu kiedy klikam na ikonke doom.exe komputer nie reaguje czarny ekran sie robi i koniec z doomem
a teraz koniec tych waszych dywagacji na temat co i na ilu bo zeby sie wyrazic scisle "gówno" to do tematu wnosi.
ewka co oznacza źe:
ewka co oznacza źe:
niechce iść
moohomor:Nie gram ale słyszałem o 5 płytach.
aj ja nie gralem w stalkera ale slyszalem ze ma chodzic na pentium 300Mgz i geforce 2 na full detalach :lol:
ja mam dooma 3 i jest na 3 plytach a dodatek na jednej
ewka:gelo1992:jezeli moohomor sie nie znasz to sie nie wypowiadaj. doom 3 jest na 3 plytach
:wink: no właśnie a dodatku to jest polska wersja dooma 3 ALE dlaczego niechce iść jezeli demo ale po angielsku idzie ?? :roll:
:wink: No właśnie ja się nie znam a TY gelo1992 pomóź ewce. Nie gram ale słyszałem o 5 płytach. Ale to juź nie moja wina.
:wink: Pozdro.
gelo1992:jezeli moohomor sie nie znasz to sie nie wypowiadaj. doom 3 jest na 3 plytach
:wink: no właśnie a dodatku to jest polska wersja dooma 3 ALE dlaczego niechce iść jezeli demo ale po angielsku idzie ?? :roll:
jezeli moohomor sie nie znasz to sie nie wypowiadaj. doom 3 jest na 3 plytach
Skoro oryginał to powinien być na 5 płytach chyba IMO więc nie wiam dlaczego masz na 3 płytach. Moźe to jest przyczyna?
Skoro oryginał to powinien być na 5 płytach chyba IMO więc nie wiam dlaczego masz na 3 płytach. Moźe to jest przyczyna?
moohomor:Nie zkładaj nowego wątku. Napisałem Ci czym wykonac obraz płyty.
to czym wypalic obraz płyty to ja wiem..... a teraz chce sie dowiedziec dlaczego demko chodzi mi na kompie a orginał NIE ?????
Nie zkładaj nowego wątku. Napisałem Ci czym wykonac obraz płyty.
Strona 1 / 1