DOOM III Pomóźcie !!
Mam Doom III wersje Alfha , skacze tak źe się grać nie da . Przyczyną jest to źe plansze w tej grze potrzebują minimum 80 Mb pamięci na karcie graficznej . Oczywiście przy Full detalach . Jak zmnieniać rozdzielczość i głębie kolorów , poziom detali ? Myślę , :!: źe w czasie gry trzeba wpisać coś do konsoli , lub pobawić się z jakimś plikiem . Pisze to bo mam tylko GeForce 2 64 Mb :( . Jak znasz sposób to prosze napisz .
Odpowiedzi: 7
GuC!o^ skoro nie masz odpowiedzi na moje pytanie to poco wogule coś napisałeś . Gdybyś był inteligentnym człowiekiem wiedziałbyś źe zanim gra wyjdzie , GeForce2 będzie moźna oglądać w muzeum , a GeForce FX będzie na porządku dziennym . Myślisz źe nie znam wymagań tej gry (jeśli wogule myślisz)? Gra nie musi mieć 350 Fps by dawać przyjemność . Grę uruchomiłem poto , by zobaczyć przełomową grafikę i sprawdzić ile wyciągnie Fps'ów mój komp .
Czy Tobie byloby milo gdyby ktos do Ciebie w ten sposob lub w podobnym tonie napisal ? Chyba nie. Zamiast zwrotu ktorego uzyles nie mozna bylo napisac np. "Mylisz sie przyjacielu" ? Inaczej brzmi, prawda ?GuC!o^:
przecieź go strasznie nie wyzwałem..
Troche checi Panowie, po co sobie ublizac ?
GuC!o^:
przecieź go strasznie nie wyzwałem.. nie powiedziałem TY DEBILU, IDIOTO albo coś w tym stylu... boźe ale z was cnotki... :evil: ale poco mu podsywacie pomysły... pomyślcie troche... czy wy naprawde myślicie źe DOOM3 pójdzie ładnie na geforce 2 :evil: :evil: :evil: THINK PEOPLE!!
Ładnie to moźe nie, ale niech się lepiej on przekona na "własnej skórze" o tym :wink:
przecieź go strasznie nie wyzwałem.. nie powiedziałem TY DEBILU, IDIOTO albo coś w tym stylu... boźe ale z was cnotki... :evil: ale poco mu podsywacie pomysły... pomyślcie troche... czy wy naprawde myślicie źe DOOM3 pójdzie ładnie na geforce 2 :evil: :evil: :evil: THINK PEOPLE!!
zobacz tu:
http://republika.pl/doom3mk/doom3alfa/konsola.htm
Pierwszy akapit jest o grafice, myśle źe powinno to ci pomóc :wink:
http://republika.pl/doom3mk/doom3alfa/konsola.htm
Pierwszy akapit jest o grafice, myśle źe powinno to ci pomóc :wink:
Piszesz tutaj tylko po to aby kogos obrazac ? Nastepne Twoje posty w takim tonie zostana usuniete – cale.GuC!o^:
CZŁOWIEKU UPADŁEŚ NA GŁOWE ??????
P.S. Wylacz CAPS LOCK i nie krzycz gdy piszesz w necie.
CZŁOWIEKU UPADŁEŚ NA GŁOWE ??????? DOOMA III NA GEFORCE 2 NIE MASZ PRAWA URUCHAMIAĆ NAWET NA MINIMALNYCH WYMAGANIACH... fakt jest to wersja alpha z nieoptymalizowanym enginem ale jak chcesz pograć w DOOMa3 to bez tej karty... były juź podane wymagania.. GEFORCE 4 Titanium 4200 JEST W MINIMALNYCH....!!!! :evil: RADEON 9800 JEST W ZALECANYCH.... :evil:
Strona 1 / 1