DOOM 3
Mam takie pytanko skad mozna sciagnac demo tej gry.
Probowalam na stronie producenta ale cos jest nie tak i nie moge nic sciagnac a moze znacie inna strone z ta gra.
Pozdrawiam B :D :D :D
Probowalam na stronie producenta ale cos jest nie tak i nie moge nic sciagnac a moze znacie inna strone z ta gra.
Pozdrawiam B :D :D :D
Odpowiedzi: 6
Płyty były najprawdopodobniej skopane. :wink:
MarcinX:Na sterownikach 61.77 i DX9c śmiga bardzo ładnie.
Jak inne gry tej klasynp. Farcry ?
Moźe przez mod 5900XT @ Fx 5950 Ultra karta jest niestabilna.
Ale jest prawdopodobne źe płytka skopana :wink:
No więc tak: mam DX9b sterowniki 61.32.
Inne gry śmigają. To nie przez mod bo juź zmieniłem bios na orginalny i dalej to samo :(
Czy płytka skopana to jutro sprawdze bo dzisiaj juź mi się nie chce iść instalować tego na drugim kompie. A sprawdze jeszcze stery. Nawet byłem juź o krok od zainstalowania SP2 ale na szczęście tego nie popełniłem :D
Na sterownikach 61.77 i DX9c śmiga bardzo ładnie.
Żeby nie zaśmiecać forum zbędnymi topicami to napisze tutaj.
Oczywiście mam problem z doomem. Włączamgre kilkam new game jest napis loading dochodzi do pewnego momentu i powraca do głównego menu :roll: nie wiem co to moze byc. A moj konfig: EPoX 8RDA3+, Barton 2500+ @ 3200+, 2x 256MB corsair (dual chanel), GeForce Fx 5900XT @ Fx 5950 Ultra, 80 GB Segate Barracuda SATA.
Moźe znajdzie sie jakiś doomowiec i mi pomoźe :lol:
Oczywiście mam problem z doomem. Włączamgre kilkam new game jest napis loading dochodzi do pewnego momentu i powraca do głównego menu :roll: nie wiem co to moze byc. A moj konfig: EPoX 8RDA3+, Barton 2500+ @ 3200+, 2x 256MB corsair (dual chanel), GeForce Fx 5900XT @ Fx 5950 Ultra, 80 GB Segate Barracuda SATA.
Moźe znajdzie sie jakiś doomowiec i mi pomoźe :lol:
Wielkie dzieki i pozdrawiam :D :D :D
Na google: Doom3 demo i tego pelno jest.
http://www.gamershell.com/download_7059.shtml
Masz i ciesz sie.
http://www.gamershell.com/download_7059.shtml
Masz i ciesz sie.
Strona 1 / 1