DOOM 3 pilne pomocy
WITAM WSZYSTKICH!!!!
mam wielki problem odnośnie dooma 3 mam misje w sektorze delty ktora polega na znalezieniu jakiegoś uzadzenia ktore uruchamia teleport poprosil mnie o to pewien naukowiec i niewiem gdzie go szukac obeszlem wszystko kilkanascie razy i nic
prosze o pomoc
mam wielki problem odnośnie dooma 3 mam misje w sektorze delty ktora polega na znalezieniu jakiegoś uzadzenia ktore uruchamia teleport poprosil mnie o to pewien naukowiec i niewiem gdzie go szukac obeszlem wszystko kilkanascie razy i nic
prosze o pomoc
Odpowiedzi: 8
Ja pamietam.. Tylko nie za bardzo weim jak to pwoiedziec.. Znajdzies ztakie małe pomieszczenie z trzema szafkami (w srodku jest jakas bateria albo pojemnik albo cos takiego). ta szafka jest otwarta. wystarczy ze podejdzies zi od razu wezmiesz. Ja tez mialem problemy z tym, ale ale po chwili dojrzałem to przez przyapdek. Wiec bardzo dobrze sie przygladaj i znajdiesz. Dokaldnie Ci nie wpoeim gdzie, bo kto by spamietał ten system korytarzy... :wink:
pomocy no nie poradze sobie
a moze jest ktos kto pamięta??
ja przeszedłęm ale za cholrę nie pamiętam :/
niema zadnej polskiej stronki w ktorej opisane sa wszystkie misje a moze ktos juz robil ta misje i mi powie co mam zrobic
po polsku nie ma...
jestem troszke kiepski z angielskiego prosilbym po polsku
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/doom_3.txt
Strona 1 / 1