Doom 3 na Win98SE?!?!?
Otóź tu jest napisane, źe da się uruchomić Doom 3 na Win98SE, zrobiłem jak pisało w pliku tekstowym i nic ... nie działa, nadal mi się pokazuje błąd z kernel.dll. Wiem, źe to forum jest o XP. Czy komuś udało się to uruchomić, jeśli tak to moźe napisze krok po kroku.
Odpowiedzi: 6
oczywiście,źe wyczytałem gdzieś.Wpisałem to co się wyświetlało w komunikacie do przeglądarki i to pomogło.Podobny problem jest z Thief–Deadly Shadows,ale niestety u mnie ten trick nie zadzialał
Takei modyfikacje sa zlamamiem licencji, gdzyz przewaznie w umowie istania magiczne dwa angielskie slowa AS IS, ktore wykluczaja jakie kolwiek modyfikacje na plikach, ktore ingeruja w ich kod.
Pamietajcie o tym :)
Pamietajcie o tym :)
Jestem twoim dłuźnikiem
Tak na serio to powiedz sam to wykombinowałeś czy gdzieś wyszukałeś na jakimś forum :?:
Tak na serio to powiedz sam to wykombinowałeś czy gdzieś wyszukałeś na jakimś forum :?:
Ja tak zrobiłem i mi chodzi!!!!!!!!Dodaję ci najprostszy Hex Edytor źebys nie musial szukać.
.... i nie tylko, naleźy później ściągnięty plik Doom 3.msi zamienić na istniejący juź na obrazie CD iso. Zrobiłem tak, utworzyłem nowe iso, instaluje, po instalacji zamieniam c..... (wiecie co) no i uruchamiam, pisze jakiś błąd kernel.dll i coś tam źe nie działa. Poczekam aź wydadzą coś poźądnego co będzie działało na 100% o ile wyjdzie coś takiego, módlmy się wszyscy :lol:
A co pisze??
Ja tam przeczytalem ze nalezy sciaganc mody :):) by hulalo na winshit98 ;P
Ja tam przeczytalem ze nalezy sciaganc mody :):) by hulalo na winshit98 ;P
Strona 1 / 1