domeny
chcialem sie pobawic win xp w sieci i mam pytanie jak zalozycx w nim domene, oraz czy trzeba ja zakladac na serwerze czy mozna na dowolnym kompie w sieci
Odpowiedzi: 8
Tobie Pawek jak trzeci patyk pęknie to się wyzeruje :mrgreen: :lol:
Oszczędniej z tym nabijaniem jak nie chcesz od nowa zaczynać... :wink:
Oszczędniej z tym nabijaniem jak nie chcesz od nowa zaczynać... :wink:
EL NINO:No masz – a myslalem ze sie nie wyda :P .Anonymous:Chcesz sobie posty nabić!!!
EL NINO, Ty uwaźaj, bo Cię zlinczują jak Ci trzeci "patyk" pęknie :wink:
No masz – a myslalem ze sie nie wyda :P .Anonymous:Chcesz sobie posty nabić!!!
To co mam mu skopiowac z windowsowego helpa? Wtedy bylbym dobry? O a jakze.
Kolega pytajacy jesli ma ambicje – sam by sobie znalazl – stron o tym na kopy.
A tak w ogole – przeciez teraz juz wie ze F1 mu pomoze, i to jest odpowiedz.
Analogicznie rzecz biorac – jesli rozwiazaniem jakiegos problemu jest >>jakies tam klikanie<
Kolega pytajacy jesli ma ambicje – sam by sobie znalazl – stron o tym na kopy.
A tak w ogole – przeciez teraz juz wie ze F1 mu pomoze, i to jest odpowiedz.
Analogicznie rzecz biorac – jesli rozwiazaniem jakiegos problemu jest >>jakies tam klikanie<
teraz nie sprawdze Twoich postów lecz jak znajde chwilke to zerkne czym się wykazałeś na Tym Forum, myślę źe właśnie takim tekstami jak ten wyźej. Co masz na myśli mówiąc lenistwo to źe kolega "drugi post" napisał aby pytający mający jakiś problem nacisnął F1 to jest lenistwo!!! Po drugie znajdziesz mi odpowiedź na to pytanie na tym forum to moźe zmnienie zdanie o Tobie!
Teź sobie posta nabiję...
Wiesz lenistwo jest gorsze niź nabijanie postów.
Hehe...
tymtyrymtym.
Wiesz lenistwo jest gorsze niź nabijanie postów.
Hehe...
tymtyrymtym.
...to jest przykład wyczerpującej odpowiedzi!!!. Czy naprawdę EL NINO to jest trudne pytanie(przepraszam dla Ciebie tak EL NINO ALT+F4!!)? jeśli jesteś laikiem, nie znasz odpowiedzi na pytanie, wrazie problemów naciskasz F1 to nie odpowiadaj!!!. Chcesz sobie posty nabić!!!
Nacisnij w lewym dolnym rogu przycisk Start. Znajdziesz tam systemową pomoc, ktora udzieli Ci odpowiedzi na to pytanie.
Strona 1 / 1