Domeny

Sorry jak sie powtarzam, ale mam pytanie.. W jaki sposób załoźyć z andministratowa domene?? Robiliśmy cos takiego w szkole, ale zapomniałem, pamientam tylko jak sie łączyło z dana domena, ale niepamientam jak sie zakładalo... :)
Czy mozecie mi pomoc ??

Odpowiedzi: 3

61kedar:
EL NINO:
Domyslam sie, ze chcesz utworzyc domene. Na XP (bo w takim dziale piszesz) jest to niemozliwe. To nie jest system serwerowy.

Tak na XP. Napisałes ze jest to moźliwe, ale ze niejest to system serwerowy...wiem o tym, ale chciałem sie dowiedzieć czy jest to mozliwe i jak tak to w jaki sposob...:)

Skoro – pierwszy bold, to ewidentnie EL NINO nie napisał – bold drugi.

Jeźeli nie wierzysz to: http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=49792 tu masz link do tematu, w którym jest odnośnik do potwierdzenia braku takiej mozliwości
Rebe
Dodano
03.03.2006 13:25:05
EL NINO:
Domyslam sie, ze chcesz utworzyc domene. Na XP (bo w takim dziale piszesz) jest to niemozliwe. To nie jest system serwerowy.

Tak na XP. Napisałes ze jest to moźliwe, ale ze niejest to system serwerowy...wiem o tym, ale chciałem sie dowiedzieć czy jest to mozliwe i jak tak to w jaki sposob...:)
61kedar
Dodano
03.03.2006 13:15:03
61kedar:
W jaki sposób załoźyć z andministratowa domene??
EL NINO
Dodano
03.03.2006 00:40:53
61kedar
Dodano:
02.03.2006 21:26:49
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1