dodawanie systemu do norton disk boot 8.0
Witam. Mam system windows xp professional i windows vista beta 1. Czy da się jakoś w tym programie norton disk boot dodać ten system vista?. Jeśli tak to prosze powiedzieć jak to zrobić. Z góry dzięki...
Odpowiedzi: 4
EL NINO:Znaczy wypuscili bete – kaleke ? Cos mi sie nie chce wierzyc :wink: .
Szuknij se :mrgreen: – ktoryś z tych ....testerów chyba pisał na ten temat, juź z tego tytułu zastrzeźenia miałem ;)
Znaczy wypuscili bete – kaleke ? Cos mi sie nie chce wierzyc :wink: .
Coś, ktoś, gdzieś – na forum znaczy – pisął, źe Vista nie tworzy loadera umoźliwiającego dostęp do menu wyboru więc moze się i nie dać,ale ile w tym prawdy jeden MS wie.
Chodzi Ci chyba o Norton Ghost Boot disk ?
Jesli masz na mysli utworzenie managera botowania, nie tedy droga. To ze program ma w nazwie slowo "boot", nie oznacza ze potrafi czynic takie cuda, a Ty szukaj programow w google lub na forum poprzez fraze "boot manager".
Nie da rady zrobic tego po ludzku ? Zainstalowac drugi system w normalny sposob ?
Dodac do czego ?kidler:Czy da się jakoś w tym programie norton disk boot dodać ten system vista?
Jesli masz na mysli utworzenie managera botowania, nie tedy droga. To ze program ma w nazwie slowo "boot", nie oznacza ze potrafi czynic takie cuda, a Ty szukaj programow w google lub na forum poprzez fraze "boot manager".
Nie da rady zrobic tego po ludzku ? Zainstalowac drugi system w normalny sposob ?
Strona 1 / 1