dodawanie napisow w nero

witam,niedawno kupilem nagrywarke dvd,mam problem z dodawaniem npisow do fimu ktory chcem nagrac na plyte dvd,sprawdzalem w opcjach i nic mi sie nie udaje,filmy bez napisow ngrywaja mi sie bez zadnych zazutow,prosze o pomoc,dzienki,

aha wszystko to robie w nero 7 premium

Odpowiedzi: 10

fifor:
Kompletnie nie wiem czemu nie mozesz dodac pliku tekstowego. Ja uzywam rowniez Nero 7 i twierdze ze jest bardzo dobre. Ja bym jeszcze sprobowal wlozyc "qwerty.avi" i "qwerty.txt" do wspolnego folderu i wtedy wrzucic do Nero.

wszystko jest w wspolnym folderze ale w taki sposob tylko utworze cd z danymi na zwykle cd a ja chcem to zrobic na plyte dvd i nie wiem gdzie jest opcja dodawania tekstu z napisami,
jaeo
Dodano
06.01.2006 00:09:20
Kompletnie nie wiem czemu nie mozesz dodac pliku tekstowego. Ja uzywam rowniez Nero 7 i twierdze ze jest bardzo dobre. Ja bym jeszcze sprobowal wlozyc "qwerty.avi" i "qwerty.txt" do wspolnego folderu i wtedy wrzucic do Nero.
fifor
Dodano
05.01.2006 16:58:06
wojtt:
Napisz jasno co chcesz:

1) Dodać plik txt. czyli plik tekstowy z napisami jako osobny plik, czyli na plycie bedziesz miał 2 pliki np. (qwerty.avi – plik z filmem
qwerty.txt – plik z napisami)
2) Dodać (czytaj wkomponować) napisy do filmu, takźe na płycie bedziesz miał tylko 1 plik np.
(qwerty.avi – plik z fimem w którym to juź napisy bedą)

:?: :?: :?:

chcem miec 2 pliki np. (qwerty.avi – plik z filmem
qwerty.txt – plik z napisami) jak dodac plik tekstowy z napisami.
jaeo
Dodano
05.01.2006 00:15:29
Napisz jasno co chcesz:

1) Dodać plik txt. czyli plik tekstowy z napisami jako osobny plik, czyli na plycie bedziesz miał 2 pliki np. (qwerty.avi – plik z filmem
qwerty.txt – plik z napisami)
2) Dodać (czytaj wkomponować) napisy do filmu, takźe na płycie bedziesz miał tylko 1 plik np.
(qwerty.avi – plik z fimem w którym to juź napisy bedą)

:?: :?: :?:
wojtt
Dodano
04.01.2006 14:11:30
Xamil:
Nadal nie wiem, czy chcesz je dodać, jako plik tekstowy, czy "wkleić" na stałe w obraz

chcem dodac plik tekstowy na stale aby pozniej mozna bylo czytac na odtwarzaczu dvd.
jaeo
Dodano
04.01.2006 00:15:53
Nadal nie wiem, czy chcesz je dodać, jako plik tekstowy, czy "wkleić" na stałe w obraz
Anonymous
Dodano
04.01.2006 00:11:20
odtwarzacz dvd jest z obsluga divixa,co do filmow chcem zrobic tak ,mam film z plikiem avi i chcialybm do niego dodac napisy,oczywiscie wszystko to za pomoca nero tylko powstaje pytanie jak te napisy dodac,bo zwykly film np z lektorem to wypalam na dvd bez problemu,chodzi mi o to jak dodac te napisy i gdzie to sie znajduje w nero,pozdrawiam i dzienki za odpowiedz.
jaeo
Dodano
04.01.2006 00:09:00
Rozumiem, ze film chcesz odtwarzać na stacjonarnym DVD? Jakie formaty napisów obsługuje Twój player jesli w ogóle?
Filmy przerabiasz na DVD czy player obsługuje DivX?
Chyba, ze chcesz wkomponować napisy na stałe?

Jak widzisz, gdybyś na początku napsiał o co Ci dokłądnie chodzi nie musiłbym tylu pytan stawiać.
Bobi
Dodano
03.01.2006 22:41:53
fifor:
Nie bardzo wie o co Ci chodzi. Jesli uzywasz Nero 7 Express to wkaldasz na plyte DVD fimlmy robisz DALEJ i masz opcje Nazwa Dysku i wpisujesz. A W Nero Burnung Rom jest zakaldka w kretorze Opis plyty... :wink:

????Jemu chodzi o napisy do filmu, a nie opis płyty.

jaeo–Ale nie widzi plików txt. czy jak?
Anonymous
Dodano
03.01.2006 20:34:15
Nie bardzo wie o co Ci chodzi. Jesli uzywasz Nero 7 Express to wkaldasz na plyte DVD fimlmy robisz DALEJ i masz opcje Nazwa Dysku i wpisujesz. A W Nero Burnung Rom jest zakaldka w kretorze Opis plyty... :wink:
fifor
Dodano
03.01.2006 20:19:57
jaeo
Dodano:
27.12.2005 17:58:36
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1