dodatkowy język na XP ?????

:idea: :idea: :idea: W jaki sposób mogę korzystać z oprogromowania napisanego po rosijsku :?: :?: :?: :?: ( W podstawowej wersii XP to zypewnie nie moźliwe :oops: )

Odpowiedzi: 7

neo340:
koźystam z niemieckiego programu i nie mam nic zainstalowanego i wszystko OK :lol: :lol: :lol:

pisząc to miałem na myśli języki które nie są standardowo obsługiwane przez nasze windy np cyrylica, japoński i podobne a niemiecki był przykładem który jako pierwzy przyszedł mi do głowy, moźe przykład niezbyt trafny ale wystarczy zeby zobrazowac o co mi chodziło :D :D
Nyx
Dodano
20.11.2003 13:04:37
bo wg. mnie zeby koźystać z np. z niemieckiego programu nie trzeba mieć niemieckiej wersji systemu tylko doinstalować obsługę odpowiedniego języka (szlaczki i kropeczki etc)
koźystam z niemieckiego programu i nie mam nic zainstalowanego i wszystko OK :lol: :lol: :lol:
neo340
Dodano
19.11.2003 21:40:17
Dobre :lol: spróbujcie doinstalować obsługę języka rosyjskiego :lol: bo wg. mnie zeby koźystać z np. z niemieckiego programu nie trzeba mieć niemieckiej wersji systemu tylko doinstalować obsługę odpowiedniego języka (szlaczki i kropeczki etc)
Nyx
Dodano
19.11.2003 14:30:30
Gagman:
A moźe Mu cyrylicy nie wyświetla? :|

I w tym jest pewnie problem, bo np. mam benchmark testujący grafikę prosto z japonii, i w okienku konfiguracyjnym zamiast japońskich krzaczków wyświetla znaki zapytania, a tam gdzie są angielskie napisy to juź jest okej.

I tutaj niestety potrzebny będzie chyba rosyjski system. No chyba źe są jakieś dodatki do systemu.
SLAY3R
Dodano
19.11.2003 02:30:40
A moźe Mu cyrylicy nie wyświetla? :|
Gagman
Dodano
19.11.2003 01:09:26
busel:
W jaki sposób mogę korzystać z oprogromowania napisanego po rosijsku
Jak to w jaki ? Normalny. Instalujesz i uzywasz. Oprogramowanie nie jest z pewnoscia napisane po rosyjsku, bo nie znam takiego jezyka programowania :wink: . Rosyjskie moga byc tylko napisy, itp., a z tym to juz Ty musisz sobie poradzic a nie system.
EL NINO
Dodano
19.11.2003 01:04:41
Zainstaluj ruskiego xp :) Moze pomoze jak znasz rosyjski :twisted:
JaMaL
Dodano
18.11.2003 20:06:07
Anonymous
Dodano:
18.11.2003 18:25:42
Komentarzy:
7