dodatkowy język na XP ?????
:idea: :idea: :idea: W jaki sposób mogę korzystać z oprogromowania napisanego po rosijsku :?: :?: :?: :?: ( W podstawowej wersii XP to zypewnie nie moźliwe :oops: )
Odpowiedzi: 7
neo340:koźystam z niemieckiego programu i nie mam nic zainstalowanego i wszystko OK :lol: :lol: :lol:
pisząc to miałem na myśli języki które nie są standardowo obsługiwane przez nasze windy np cyrylica, japoński i podobne a niemiecki był przykładem który jako pierwzy przyszedł mi do głowy, moźe przykład niezbyt trafny ale wystarczy zeby zobrazowac o co mi chodziło :D :D
koźystam z niemieckiego programu i nie mam nic zainstalowanego i wszystko OK :lol: :lol: :lol:bo wg. mnie zeby koźystać z np. z niemieckiego programu nie trzeba mieć niemieckiej wersji systemu tylko doinstalować obsługę odpowiedniego języka (szlaczki i kropeczki etc)
Dobre :lol: spróbujcie doinstalować obsługę języka rosyjskiego :lol: bo wg. mnie zeby koźystać z np. z niemieckiego programu nie trzeba mieć niemieckiej wersji systemu tylko doinstalować obsługę odpowiedniego języka (szlaczki i kropeczki etc)
Gagman:A moźe Mu cyrylicy nie wyświetla? :|
I w tym jest pewnie problem, bo np. mam benchmark testujący grafikę prosto z japonii, i w okienku konfiguracyjnym zamiast japońskich krzaczków wyświetla znaki zapytania, a tam gdzie są angielskie napisy to juź jest okej.
I tutaj niestety potrzebny będzie chyba rosyjski system. No chyba źe są jakieś dodatki do systemu.
A moźe Mu cyrylicy nie wyświetla? :|
Jak to w jaki ? Normalny. Instalujesz i uzywasz. Oprogramowanie nie jest z pewnoscia napisane po rosyjsku, bo nie znam takiego jezyka programowania :wink: . Rosyjskie moga byc tylko napisy, itp., a z tym to juz Ty musisz sobie poradzic a nie system.busel:W jaki sposób mogę korzystać z oprogromowania napisanego po rosijsku
Zainstaluj ruskiego xp :) Moze pomoze jak znasz rosyjski :twisted:
Strona 1 / 1