dodaj usuń programy
po odinstalowaniu programu przez danego programu "unustal" zostaje folder ,zostaje program zostaje wpis w dodaj usun ,którego nie mogę usunąć –program usune ręcznie ,folder ręcznie ale jak pozbyć się tych "pustych wpisów" z góry dzięki.
Odpowiedzi: 7
Byłoby znaczniej łatwiej Cie zrozumiec i Twój problem, gdybyś znaków przystankowych wystukiwał stosowną ilość.
Ad rem. Zainstaluj na nowo i odinstaluj i od razu wyczyść rejestr
Ad rem. Zainstaluj na nowo i odinstaluj i od razu wyczyść rejestr
nie wim, ale ja probowałem na wszystkie sposoby znalesc wpis w dodaj usun [hp image zone express] w rejestrze wywaliłem wszystko co miało związek z hp i fak wpisy znikały z dodaj usuń ale o ironio hp imag..itd został przeszukałem całe forum i nic ,a ten wpis w podkluczu nawt nie nazywał sie tak i po otwarciu go było ta wartosc stala dwor i takie tam wiec nie widziałem ze to to, a specjalista w tym temacie wątpliwym jestem.
No tak. Ja to se zawsze w rejestrze naciskam F3 lub Ctrl+F i daje rade, bo wyszukuje co chce. Nie wiedzialem, ze to trzeba jakims reg–seekerem robic. Znaczy, gamon ze mnie.marcin255:wpisy były ukryte w podkluczach trudne do znalezienia ale dałem radę program reg–seeker
nie czytacie ? w rejestrze nie ma ,pliku nie ma folderu nie ma zostaje "pusty"wpis w dodaj usuń programy w windzie
wpisy były ukryte w podkluczach trudne do znalezienia ale dałem radę program reg–seeker–wpisuje nazwe proramu– szukaj w rejestrze a potem gładko kasuj .polecam.dzięki za wysiłki pozdrawiam
wpisy były ukryte w podkluczach trudne do znalezienia ale dałem radę program reg–seeker–wpisuje nazwe proramu– szukaj w rejestrze a potem gładko kasuj .polecam.dzięki za wysiłki pozdrawiam
W HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall nie widzisz podklucza z nazwa programu? Jeśli jest to go usuń.
zainstaluj regcleaner i po krzyku
w rejestrze, usunąłem pliku nie ma zostaje sam wpis który ma wielkosc programu jak czesto uzywany a nie ma opcjii usuń
Strona 1 / 1