DoctorTweak XP v1.75 PROBLEM!!!

Witam mam taki problem. Korzystam z programu DoctorTweak XP v1.75, niedawno przeinstalowalem system i teraz jak chcę otworzyć foldery, które wcześniej szyfrowałem za jego pomocą nie mogę tego zrobić. Mam tam waźne pliki a program zwyczajnie nie pozwala mi podac ścieźki do jakiegokolwiek folderu. Czy istnieje jakaś metoda aby uzyskać dostęp do tych folderów? Hasło z jakiego korzystałem oczywiście pamiętam, problem w tym, źe nie mogę odblokwać źadnego z zablokowanych folderów! RATUNKU!

Odpowiedzi: 3

Ten doctor tweak tak zajarzyście szyfruje, ze dodaje to folderu jakies durne rozszerzenie, ktorego nie widzalem bo nie wpadlem na to, wywaliłem rozszerzenie i zrobione (odp. miałem na innym forum). NIgdy nie mam źadnych plików na C, to miejsce tylko i wyłącznie dla windy. Nie polecam tego doctor tweaka!!!!
Znacie jakieś dobre programy do szyfrowania, pliku, folferu... Wiem wiem pewnie było na forum wcześniej, dajcie linki bo szukajka mnie czasem denerwuje, wiem jaki mam problem ale jak znaleźć konkretną inf to masakra!
tpalarczyk
Dodano
05.05.2006 01:12:21
Serio nie da się nić zrobić? mam jeszcze inny dysk z tym zrytym XP ale jak dojść do tego, który to będzie klucz i jak go znaleźć, jakie on ma w sobie informacje? Nie mam pojęcia z jakiego szyfrowania korzysta program, nie znam się na tym.
tpalarczyk
Dodano
04.05.2006 23:50:32
Ten program ma swój własny algorytm szyfrujący dane czy korzysta z tego systemowego?
Na temat szyfrowania bylo sporo tematów na forum i generalnie wniosek jest jeden, trzeba było przed formatowaniem myśleć o odszyfrowaniu plików lub wyeksportowaniu klucza, teraz to płacz nad rozlanym mlekiem pozostał chyba.
Bobi
Dodano
04.05.2006 23:45:15
tpalarczyk
Dodano:
04.05.2006 23:38:40
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1