Dobry program do dzielenia wszystkich plików video BEZ KONWERTOWANIA najlepiej :)
błagam o pomoc, ściągłem chyba ze 20 i wszystkie takie nijakie, albo konwertują i trwa to parę h, albo sie zawieszają lub wyskakują jakieś błędy, do tej pory znalazłem 2 fajne: AVI/MPEG/RM/WMV Splitter i Easy Video Splitter, ale pierwszy jak wycinam fragment filmu, to wycina mi też to, czego nie chcę :( a drugi często pisze, że to nie jest plik MPG (zmienione rozszerzenie z VOB na MPG lub AVI) lub też wycina to, czego nie chcę i też jako tako nie działają :(
Odpowiedzi: 2
do Mettala: tak wiem, że można tak dokładnie wycinać, tak też robiłem, a mimo to wycinał "moje" video + "swoje" :( do Bobiego: VirtualDub nie czyta wielu rozszerzeń video :( mam plik VOB ale zmienione rozsrzerzenie na MPG i już tego nie czyta :(
To znaczy jak wycinaja, cos czego nie chcesz, bo nie rozumiem? Przeciez sam wybierasz suwakiem dokladny fragment ktory ma byc wyciety w AVI MPEG RM WMV Splitter, a dotego moze to dopasowac jeszcze bardziej dokladnie wpisujac znaczniki czasowe recznie, z dokladnoscia do jednej klatki filmu
-
Nie wystarczy CI VirtualDub/VirtualDubMod, trochę zabawy suwakami, direct stream copy dla video i F7?<br>
Strona 1 / 1