DOBRY KOMP (CHCIAŁBYM MIEĆ)

Witam ! ! !
Mam w komputer wsadzony procek 1700 ale moja płyta odczytuje go jako 1100. Przy tym się czesto wiesza. Nie mam aktualnie programów takich jak speed disk itp. Nie wiem co robić wymieniać płyte główna (wchodzenie w bios
nic nie daje a jak sie przestawi na wiecej to ekran się wyłancza i tylko zielona lampka mruga prosze o pomoc bo nie wiem co zrobić a chciałybym grać w most wanted, juiced itd.Poczatek nazwy to star... nie wiem jak dalej sprawdzić. Z GÓRY DZIEKUJĘ :(

Odpowiedzi: 5

To źe się wiesza moźe mieć róźne przyczyny:
– kondensatory na płycie są spuchnięte/wyciekły
– zasilacz niedomaga
– pamięć jest uszkodzona
– dysk twardy ma bad block'i
Jaka jest specyfikacja twojego komputera, moźe poprostu nie spełnia minimum wymaganego.
spiderko
Dodano
26.12.2005 02:19:02
Sorry ale się roche pomyliłesz. MOST WANTEDA I JUICED–A
nie mam zainstalowanych. Chodzi mi oto źebym znlazł jakiś program do podpasowania płyty do procka i innych urzadzen. Ostaecznie nie ma jakiejś moźliwości zwiekszenia procka na tej plycie głownej(bios–przy 1400 za kazdym razem sie wiesza).Jak coś wysle specowi specyfikacje płyty głownej
samsing5
Dodano
25.12.2005 23:04:31
START/URUCHOM... wpisz REGEDIT [Enter]
Poszukaj następującej gałęzi:
HKEY_LOACAL_MACHINE/SOFTWARE/EA GAMES/
Skasuj NEED FOR SPEED MOST WANTED.
spiderko
Dodano
25.12.2005 14:26:58
Gra orginalna!
NIE MOGE JEJ ODINSTALOWAĆ PONIEWAŻ KOMP SIE ZAWIESZIŁ PODCZAS INSTALACJI I GO ZRESTARTOWAŁEM. Moze jest jakis
program w xp ze mozna wrócić do dawnych ustawień coś podobnego do goback.Chcem zainstalować od nowa jak usune go kosza to nie takiej opcji tylko grać a jak klikne grać to wystepuje błąd plike .exe Jest jakiś program który sprawdzi do jakiej płyty głownej bedą pasowały parametry mojego kompa. Prosze o odpowiedz
PŁYTA GŁOWNA TO Lucky Star KTAPRO
Przepustowość magistreli fsb to 1OO Mhz DDR
samsing5
Dodano
25.12.2005 11:36:36
Jeźeli chcesz sprawdzic jako masz płyte główną to polecam porogram AIDA 32(freeware)Jesli zdecydujesz sie zmienic plyte glowno to radzil bym tesh ponyslec na kupnem nowego procesora .Musisz tesh sprawdzic czy nowa plyta bedzie obslugiwala twojo krte graficzno(AGP,PCI–E) oraz Ram(sdr–ddr)oraz jego taktowanie
Razor 2 k
Dodano
25.12.2005 11:06:16
samsing5
Dodano:
25.12.2005 03:35:00
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1