do widzenia Wam
ja sie wycofuje tu z interesu na forum ....po prostu jak widze te posty i topici to mi sie zdeka niedobrze robi
zycze powodzenia w podlinkowywaniu stron z warezami , crackami , serialami , podawaniu seriali itp. ––> z pewnoscia ten serwis dluuuugo poistnieje jak tak sie bedzie dalej dziac
no nic –> jestem membersem TWEAKA i mi to wystarczy
jezeli ktos chce za mnie pełnic f–cje moderatora to pisac do mnie na maila z porzadnym uzasadnieniem – wtedy wybiore osobe i przekaze Kubie aby mianowal ta dana osobe...
B3T0N@WP.PL
zycze powodzenia w podlinkowywaniu stron z warezami , crackami , serialami , podawaniu seriali itp. ––> z pewnoscia ten serwis dluuuugo poistnieje jak tak sie bedzie dalej dziac
no nic –> jestem membersem TWEAKA i mi to wystarczy
jezeli ktos chce za mnie pełnic f–cje moderatora to pisac do mnie na maila z porzadnym uzasadnieniem – wtedy wybiore osobe i przekaze Kubie aby mianowal ta dana osobe...
B3T0N@WP.PL
Odpowiedzi: 7
Ja proponuje zrobic tak.Mianowicie jest post z programami i zeby kazdy kto szuka programu nie dawal postu nowego tylko sprawdzil w tym poscie z linkami ktory juz jest a jakby nie znalazl to zeby nie dawal nowego postu tylko komus na PW.Co o tym sadzicie?Szkoda ze odchodzisz B3TON :cry: :cry: :cry: :(
Zycze Ci wszystkiego dobrego w TWEAKU.
Zycze Ci wszystkiego dobrego w TWEAKU.
A takie pytanie. Czy jak ktoś daprośbe o danego progs'a w poście to moźna mu na PW posłać? Wydaje mi się źe powinno.
Ale jakby nie patrzeć to B3TON ma rację, ludzie do dzisiaj STOP z warezem, zero linków do prodramów i gier oraz cracków do nich. Trzeba z tym skończyć.
Ale jakby nie patrzeć to B3TON ma rację, ludzie do dzisiaj STOP z warezem, zero linków do prodramów i gier oraz cracków do nich. Trzeba z tym skończyć.
Kiedy podjąłeś ta decyzje???
no, szkoda źe odchodzisz.
NIe rozumeim tylko czemu.
Byłeś Moderator, więc miałeś te warezy itd usuwać.
NIe rozumeim tylko czemu.
Byłeś Moderator, więc miałeś te warezy itd usuwać.
:cry: :cry: :cry: Bardzo szkoda źe odchodzisz. Będziemy ciebie zawsze pamiętać, za bardzo dobrego moderatora i usera. :cry: Szkoda naprawde szkoda źe odchodzisz :(