do widzenia Wam
ja sie wycofuje tu z interesu na forum ....po prostu jak widze te posty i topici to mi sie zdeka niedobrze robi
zycze powodzenia w podlinkowywaniu stron z warezami , crackami , serialami , podawaniu seriali itp. ––> z pewnoscia ten serwis dluuuugo poistnieje jak tak sie bedzie dalej dziac
no nic –> jestem membersem TWEAKA i mi to wystarczy
jezeli ktos chce za mnie pełnic f–cje moderatora to pisac do mnie na maila z porzadnym uzasadnieniem – wtedy wybiore osobe i przekaze Kubie aby mianowal ta dana osobe...
B3T0N@WP.PL
zycze powodzenia w podlinkowywaniu stron z warezami , crackami , serialami , podawaniu seriali itp. ––> z pewnoscia ten serwis dluuuugo poistnieje jak tak sie bedzie dalej dziac
no nic –> jestem membersem TWEAKA i mi to wystarczy
jezeli ktos chce za mnie pełnic f–cje moderatora to pisac do mnie na maila z porzadnym uzasadnieniem – wtedy wybiore osobe i przekaze Kubie aby mianowal ta dana osobe...
B3T0N@WP.PL
Odpowiedzi: 20
Oooooo :D . Dzieki tire, to dla mnie zaskoczenie. Ale chyba nie wiesz co mowisz piszac o mojej osobie :wink: .tire:ELZAQRKA
Znacie moje zdanie na temat crackow, warezu, obrazania innych uzytkownikow, itp. Lepiej wiec odpusccie sobie moja osobe, bo ktos przekraczajacy pewne reguly mialyby "przesrane" :P :P .
Rozumiem :oops: . Mam charakter, taki aby woedzieć o wszytskim co się kręci koło mnie :)
Sorry za osobiste pytanie Aligator
Sorry za osobiste pytanie Aligator
Ma osobiste powody.Nie męcz go. :?
szkoda. Decyzja jest cięźka. a powiesz nam dlaczego jeźeli moźna zapytać? :?:
szkoda. Decyzja jest cięźka. a powiesz nam dlaczego jeźeli moźna zapytać? :?:
Został tylko Aligator. A tak przy okazji to juź w ciągu dnia narobiliśmy 4 strony tematu, zschodząc na róźne ścieźki. Moim zdaniem ten wieczór będzie wieczorem obrad forumowiczów :D
aligator chciałby ale niestety nie moźe...przykro mi i dzięki za głos...
I ja teraz jaso i wyraśnie zgłaszam swoją kandydaturę.
Jeszcze jedno co do mnie:napisałem aby na mnie NIE głosować gdyź mam narazie duźo źeczy na głowie. Tak mam mieć przez ten miesiąc. Jednak myśląc przyszłościowo, czas będzie, a skoro Kuba zaproponował to pomyślę.
Pomyślałme, i wyciągłem wniosek iź te 2,5 –3 tygodnie mogę się pomęczyć z forum, a potem będzie gładko. A więc jeźeli mogę to mogę być. :)
Pomyślałme, i wyciągłem wniosek iź te 2,5 –3 tygodnie mogę się pomęczyć z forum, a potem będzie gładko. A więc jeźeli mogę to mogę być. :)
W takim razie niech wypowie sie jeszce Lezio i Aligator
tire:Generalnie,jestem za powrotem B3TONA.
Nie mnie oceniać siebie.Zdaję się na ocenę innych oraz Kuby.
Decyzję podejmę na końcu. :?
W razie czego,swoje głosy przekaźę Rywalowi.
Ww jest sentencja mojej akcji kandydowania.
Wstępnie zgadzam sie na kandydowanie na moderatora.
Pozdrawiam. 8)
PS: propnuję dołączyć Aligatora
Zrobiłem w moim poście kilka byków (zasadniczych, ale jestem lekko niewyspoany(3:00 wstałem). Pierwszy to brak * w tym wypowiedzeniu. Dalej, 0 warez = to co jest na razie (zakaz warezu, tego chyba Kuba nie zmieni). W Linki na pw, pytania na forum zabrakło wyrazu cracków. To chyba wyjaśnia :) :)
1. Czy Lezio111, tire, SLAY3R chcą być moderatorami?
2. Sytstem kar i nagród byłby fajny ale (jak zauwaźył The_judge) od strony strony technicznej było by do czasochłonne, a teraz na razie nie mam tyle czasu. W wakacje zastanowie sie nad tym. Trzeba by wymysleć jasne i dobre zasady dzialania takiego oceniania.
2. Sytstem kar i nagród byłby fajny ale (jak zauwaźył The_judge) od strony strony technicznej było by do czasochłonne, a teraz na razie nie mam tyle czasu. W wakacje zastanowie sie nad tym. Trzeba by wymysleć jasne i dobre zasady dzialania takiego oceniania.
Lezio111:Podsumujmy co mamy:
1. Brak warezu
– topic z wzajemną pomocą (0 warez, linki na pw, pytania na 4rum).
Lezio111 : Kuba jeszcze nic nie powiedzial na ten temat. Powiedzial tylko ze musi sie nad tym zastanowic wiec nie wiem skad wziales te ustalenie ?
Temat jest i trudny i łatwy.Jestem za karami i nagrodami,jak w źyciu........
Moje osobiste zdanie na temat oceniania:
Jakoś nigdy nie przypadło mi to do gustu, uwaźam to raczej za zbędną rzecz.
Jakoś nigdy nie przypadło mi to do gustu, uwaźam to raczej za zbędną rzecz.
Proponuję porzucić pomysł oceniania i nagradzania. Będzie go trudno zrealizować i raczej nie będzie sprawiedliwy.
Proponuję porzucić pomysł oceniania i nagradzania. Będzie go trudno zrealizować i raczej nie będzie sprawiedliwy.
Podsumujmy co mamy:
1. Brak warezu
2. Nagradzanie i Karanie
–* Jakś tam bajerek (załóźmy motylek – logo centrumxp)
–* Mogą je(motylki) dawać osoby powyźej 250 postów (dodał bym jeszcze moderatorów)
3.* Oceny o osobie
– Oceniają osoby z x ilością motylków.
– są pozytywne, negatywne i neutralne opinie.
* – nie roztrzygnięte jeszcze
:)
1. Brak warezu
2. Nagradzanie i Karanie
–* Jakś tam bajerek (załóźmy motylek – logo centrumxp)
–* Mogą je(motylki) dawać osoby powyźej 250 postów (dodał bym jeszcze moderatorów)
3.* Oceny o osobie
– Oceniają osoby z x ilością motylków.
– są pozytywne, negatywne i neutralne opinie.
* – nie roztrzygnięte jeszcze
:)
a z reszta Kuba obiecal jeszcze podjac decyzje odnosnie WAREZU na forum, wiec nasze dzisiejsze dodatkowe pomysly chyba musza poczekac ...