Do uzytkownikow forum
witam. jestem nowym userem na waszym forum co nie oznacza ze jestem niedoinformowany we wszelakich sprawach.spedzilem dosc duzo czasu nad przesledzieniem sporej ilosci tematow(nie tylko tych aktualncych). z duzym zainteresowaniem czytalem temtay konkretne i pozytywnie oceniam rzetlene wypowiedzi. pod tym katem Wasze forum jest jak najbardziej na plusie. jednakze odrobine zniecheca mnie zbyt apodyktyczne podejscie do wszelkich tematow niektorych uzytkownikow
pozdrawiam I.
pozdrawiam I.
Odpowiedzi: 8
ignotum:zbyt apodyktyczne podejscie do wszelkich tematow niektorych uzytkownikow
pbartek:ignotum:witam. jestem nowym userem na waszym forum co nie oznacza ze jestem niedoinformowany we wszelakich sprawach.spedzilem dosc duzo czasu nad przesledzieniem sporej ilosci tematow(nie tylko tych aktualncych). z duzym zainteresowaniem czytalem temtay konkretne i pozytywnie oceniam rzetlene wypowiedzi. pod tym katem Wasze forum jest jak najbardziej na plusie. jednakze odrobine zniecheca mnie zbyt apodyktyczne podejscie do wszelkich tematow niektorych uzytkownikow
pozdrawiam I.
nie rozumiem :?: :?: :? :oops:
Tyle w tej kwestii :D :D
ignotum:witam. jestem nowym userem na waszym forum co nie oznacza ze jestem niedoinformowany we wszelakich sprawach.spedzilem dosc duzo czasu nad przesledzieniem sporej ilosci tematow(nie tylko tych aktualncych). z duzym zainteresowaniem czytalem temtay konkretne i pozytywnie oceniam rzetlene wypowiedzi. pod tym katem Wasze forum jest jak najbardziej na plusie. jednakze odrobine zniecheca mnie zbyt apodyktyczne podejscie do wszelkich tematow niektorych uzytkownikow
pozdrawiam I.
nie rozumiem :?: :?: :? :oops:
The_judge:
Ale wszystko ma swoje granice i nawet w tym dziale o pewnych rzeczach pisać nie naleźy.
I nic dodać ani nic ująć.
Piszcie mądrze i z jajem a będzie Wam darowane :twisted: :twisted:
I jeszcze jedno: to moderatorzy są od pilnowania porządku na forum i zwracania ewentualnie uwagi niepoprawnym userom. Wszelkie uwagi kierujecie więc do nas na pw a nie tłumnie próbujecie narzucać co ma być tak albo inaczej. Prawda Pawku :wink: :wink:
Oto mi chodzi, źe właśnie ostatnio coś się zmieniło. Nie wszyscy (Ty, SLAY3R, czasem EL NINO no i Kuba) robią tak jak kiedyś ucinają głupie topici, ale ostatnio inni moderatorzy zaczęli zamiast zwracac uwage tym co piszą głupoty, tym co chcą dobrze.
o co Ci chodzi Pawek ?
przejrzałeś chociaź dział O wszystkim ? zawsze wzracamy uwagę autorom głupich postów.
pisać oczywiście moźna – po to jest w końcu forum. Dział O wysztkim jest po to by pisać tam o rzeczach, które nie muszą być związane z hardware ani software.
Ale wszystko ma swoje granice i nawet w tym dziale o pewnych rzeczach pisać nie naleźy.
przejrzałeś chociaź dział O wszystkim ? zawsze wzracamy uwagę autorom głupich postów.
pisać oczywiście moźna – po to jest w końcu forum. Dział O wysztkim jest po to by pisać tam o rzeczach, które nie muszą być związane z hardware ani software.
O wszystkim
Tu moźecie pisać o czymkolwiek, nie związanym ani z Windows XP, ani z Office XP.
Ja mysle, ze dzial o wszystkim jest o wszystkim ale bez przesady.Istnieja przecie jakies granice.Ankiety juz zostaly wycofane bo niektorzy zakladali glupawe i nikomu nie potrzebne ankiety.
To jest moje zdanko w tej sprawie.
BTW:Witamy na forum.
No i MarcinX ma rację :P
Poza tym, ja chcę się dowiedzieć jednego. Czy to jest w końcu forum o komputerach (tak zaogólniajac), czy nie :?: Rozumiem, źe dział "O wszystkim", to o wszystkim, ale jak wiemy dla moderatorów nie zawsze tak było i źe tak powiem (przyczepiali się do kaźdego wg nich głupiego topicu – nawet w dziale o wszystkim (np. mefisto_k, damipl)). Teraz nagle wszystko im pasuje i jak ktoś zwraca uwagę, źe topic jest bez sensu, to kaźą mu się uspokoić (przynajmniej niektórzy, prawda aligatorze :wink: ). To w końcu jak to jest :?: Moźna pisać, czy nie moźna. Zdecydujcie się, bo ja się juź gubię.
OF COURSE NO OFFENCE – chcę po prostu, aby ktoś upowaźniony do tego postawił sprawę jasno, by nie było nieporozumień i niepotrzebnych postów.
PS. Witam nowego uźyktownika.
Poza tym, ja chcę się dowiedzieć jednego. Czy to jest w końcu forum o komputerach (tak zaogólniajac), czy nie :?: Rozumiem, źe dział "O wszystkim", to o wszystkim, ale jak wiemy dla moderatorów nie zawsze tak było i źe tak powiem (przyczepiali się do kaźdego wg nich głupiego topicu – nawet w dziale o wszystkim (np. mefisto_k, damipl)). Teraz nagle wszystko im pasuje i jak ktoś zwraca uwagę, źe topic jest bez sensu, to kaźą mu się uspokoić (przynajmniej niektórzy, prawda aligatorze :wink: ). To w końcu jak to jest :?: Moźna pisać, czy nie moźna. Zdecydujcie się, bo ja się juź gubię.
OF COURSE NO OFFENCE – chcę po prostu, aby ktoś upowaźniony do tego postawił sprawę jasno, by nie było nieporozumień i niepotrzebnych postów.
PS. Witam nowego uźyktownika.
Apodaktyczne :?:
Nie zauwaźyłem.
My tu jesteśmy jak wielka szszęśliwa rodzina ,i jeden drugiemu krzywdy nie zrobi :D :D :D
Wiadomo ,jedno, drugie głupie pytanie to ktoś nie wytrzyma i głupio odpowie.
Witamy nowego ustra i zapraszamy do forum.
Nie zauwaźyłem.
My tu jesteśmy jak wielka szszęśliwa rodzina ,i jeden drugiemu krzywdy nie zrobi :D :D :D
Wiadomo ,jedno, drugie głupie pytanie to ktoś nie wytrzyma i głupio odpowie.
Witamy nowego ustra i zapraszamy do forum.
Strona 1 / 1