Do tych co mają Neo i modem od TP
Chciałem się zapytać ile macie włączonego kompa i czy wasze modemy się grzeją czy nie bo muj troche jest ciepły mam Sagem–a
ah i jeszcze jedno jak się łączycie przez aplikacje od tp czy przez kreatora połączeń w Win XP
ah i jeszcze jedno jak się łączycie przez aplikacje od tp czy przez kreatora połączeń w Win XP
Odpowiedzi: 9
Ja mam neo od okolo roku !
Transfery sa ciekawe ( po dwóch miesiącach czlowiek zdąźy ochlonąc i zapomniec o transferach rzędu 5 kb/s )
Mam modemik Lucenta jestem zadowolony.
I tutaj apel i sudegestia do wsztstich userow Neo +
Nie kupujcie tego badziewia na USB.
Tylko porządny routero–modem D–Linka albo podobnej jakości.
pozdowli wam to "utrzymać" jedno ip. przez dłuźszy czas i odseparować sie od sieci. No i oczywiście podzielić łącze... w zadowalający sposób ( bez konieczności non stop włączonego kompa co jest kosztowne i uciąźliwe.
Pozdro...
BTW
Lucent troche sie grzeje, i popiskuje, ale moźe być 100 metrów ok kompa :)
Transfery sa ciekawe ( po dwóch miesiącach czlowiek zdąźy ochlonąc i zapomniec o transferach rzędu 5 kb/s )
Mam modemik Lucenta jestem zadowolony.
I tutaj apel i sudegestia do wsztstich userow Neo +
Nie kupujcie tego badziewia na USB.
Tylko porządny routero–modem D–Linka albo podobnej jakości.
pozdowli wam to "utrzymać" jedno ip. przez dłuźszy czas i odseparować sie od sieci. No i oczywiście podzielić łącze... w zadowalający sposób ( bez konieczności non stop włączonego kompa co jest kosztowne i uciąźliwe.
Pozdro...
BTW
Lucent troche sie grzeje, i popiskuje, ale moźe być 100 metrów ok kompa :)
Lopi transfer w Neo jest znakomity ciągnie mi niesamowicie .. i z kazyy i noermalnie ze stron.... Naprawde rewelacyjne łacze!!!!!! Warto było czekać. Tylko cena mogłabty byc niźsza... :D
Lopi transfer w Neo jest znakomity ciągnie mi niesamowicie .. i z kazyy i noermalnie ze stron.... Naprawde rewelacyjne łacze!!!!!! Warto było czekać. Tylko cena mogłabty byc niźsza... :D
A ja mam modemik sagema i mi sie nie grzeje za mocno a pracuje na nim bez prerwy prawie. A mozna cos zmieniac czyli konfiguracje itp,itd.
fidelio:Ja mam mdem Thompson Alcatela i troche mi sie grzeje. ALe nie znowu tak tragicznie. Ale moze faktycznie nalezy cos pozmieniac w konfigu.
i jaki masz transfer ???
Ja mam mdem Thompson Alcatela i troche mi sie grzeje. ALe nie znowu tak tragicznie. Ale moze faktycznie nalezy cos pozmieniac w konfigu.
owszem na poczatku byl cieply ale teraz je zimny :) a co do aplikacji palanty z tepsy tak skomplikowali polaczenie z neten ze pozbycie sie aplikacji wbrew pozorom nie jest to latwe jak inni pisza aby sobie zrobic polaczenie modemowe w winie i gotowe mi to niedziala wylazi blad logowania ale znalazlem gdzies program ktory przyspiesza neta ponoc zaintalowalem ten program zrobil swoje polaczenie ale co ciekawe i ono niedziala wylazi znowu blad ale inny (wybieralem polaczenia z menu start polacz z wybieram ikone od tepsy i wylazi kochana aplikacja tepsy i nielaczy bo wylazi blad logowania a inne polaczenia niedzialaja ) wiec zrobilem takie cos chcialem tylko pozbyc sie tego badziewia z paska wiec program pokazuje sie w systray klikam prawy i wybieram polaczenie z netem utworzone przez aplikacje tepsy lacze sie i pasek czysty choc program wciaz pokazuje ze jestem niepolaczony (ale ikonka polaczenia w systray jest) skomplikowane co ??:) wkoncu to raj tpsa :)
a gdzie jest dokładnie ten opis moźesz dać linka bo nie moge znaleźć
U mnie chodzi 24/24 przez 7 dni w tygodniu :)
i jest tylko ciepły. wejdź na stronke neostrada.info tam jest opis modemu i jak mu pozmieniać konfiguracje źeby lepiej chodził. Ja pozmieniałem i moźe dlatego.
i jest tylko ciepły. wejdź na stronke neostrada.info tam jest opis modemu i jak mu pozmieniać konfiguracje źeby lepiej chodził. Ja pozmieniałem i moźe dlatego.
Strona 1 / 1