do posiadaczy reg cleaner
jak zrobić by nie bylo skrotu na pulpicie(mam az duzo ich) a by moźna było program wywoływać skrotem klawiszowym?
Odpowiedzi: 6
,,wyrzucisz'' , tzn. prawym klawiszem wyślesz do ,,moje dokumenty''(darujmy sobie foldery skompresowane czy adresata poczty )
owszem, jak wyrzucisz skrót programu z pulpitu to nie dziala skrot klawiszowy, a ja chce by dzialał
mozesz jasniej ?:ale przecieź skrór klawiszowy moźesz zrobić na skrócie do programu z pulpitu, a ten skrót moźesz wysłać do ,,moje dokumenty'' a tu jak się wyśle to juź skrót klawiszowy nie działa:(
mozesz jasniej ?:ale przecieź skrór klawiszowy moźesz zrobić na skrócie do programu z pulpitu, a ten skrót moźesz wysłać do ,,moje dokumenty'' a tu jak się wyśle to juź skrót klawiszowy nie działa:(
ale przecieź skrór klawiszowy moźesz zrobić na skrócie do programu z pulpitu, a ten skrót moźesz wysłać do ,,moje dokumenty'' a tu jak się wyśle to juź skrót klawiszowy nie działa:(
Strona 1 / 1