do ludzi z Krakowa
takie nie typowe pytanie:
Szukam mieszkania na wakacje w Krakowie, gdyby ktoś z Krakowa miał wynając, byłbym wdzięczny (PW). ;–)
Szukam mieszkania na wakacje w Krakowie, gdyby ktoś z Krakowa miał wynając, byłbym wdzięczny (PW). ;–)
Odpowiedzi: 10
Kuba:jak ty juź coś wymyślisz, a potem to palniesz... ACH brak słów
Wszyscy wiemy, jak w Polsce to wszystko wygląda. I nie tylko w Polsce.. tak jest wszędzie.
Mała knajpka moźe być zamknięta jeźeli nie spełnia norm. Koncerny ?(supermarkety, zakłady) nie mogą, bo to wielki pieniądz... proste ;–)
jak ty juź coś wymyślisz, a potem to palniesz... ACH brak słów
kietek:Kuba:darek_dade:
To jak juź będziesz w Krakowie to nie zapomnij pozwiedzać knajpkę CK Browar :)
Tak się składa, źe dziś tam byłem. Oczywiście tylko słuźbowo: sprawdzałem w jaki sposób eksponuje się brand piwa sprzedawanego w tym lokalu ;–).
Ja tam bym jeszcze sanepid na nich nasłał :D
Sanepid z pewnością tam był... działalność gastronomiczna jest często sprawdzana przez sanepid. Bo za nietrzymanie norm moźna płacić wysoką karę... :P
Kuba:darek_dade:
Tak się składa, źe dziś tam byłem. Oczywiście tylko słuźbowo: sprawdzałem w jaki sposób eksponuje się brand piwa sprzedawanego w tym lokalu ;–).
Ja tam bym jeszcze sanepid na nich nasłał :D
darek_dade:
Kuba:no! znalazłem sobie sam! ;–)
no! znalazłem sobie sam! ;–)
Gdybyś napisał to jakiś tydzień, 2 wcześniej mógłbym sie zapytać. Bo teraz jedni studenci odchodzą i wprowadza sie babcia z USA.
klonpiotr:gdyby to nie był kuba to napisałbym ,źe to nie ten dział :oops:
Juź napisałeś, nunu :wink:
gdyby to nie był kuba to napisałbym ,źe to nie ten dział :oops:
Strona 1 / 1