Do czego słuźy ?
Za co odpowiada kontroler RAID ?
Odpowiedzi: 3
Dziękuję ci Rebe.Skoro jesteś dostępny to powiedz mi gdzie moźna się dowiedzieć jak przeprowadzać transmisję danych pomiędzy kompem a telefonem komórkowym.Chodzi o Alcatela 735.Mam zainstalowany kabel oraz program"Alcatel Suite"ale co dalej ?Rebe:Jeźeli źaden dysk nie jest pod niego podpięty to nic się nie bedzie działo. Najwyzej bedzieszął dyskomfort psychiczny, źe wykrzyknik widać, ale poza tym nic więcej.
Jeźeli źaden dysk nie jest pod niego podpięty to nic się nie bedzie działo. Najwyzej bedzieszął dyskomfort psychiczny, źe wykrzyknik widać, ale poza tym nic więcej.
zauwaźylem , źe u mnie jest ten kontroler nie zainstalowany.Czy mogę mieć w związku z tym jakieś problemy ?Proszę o odpowiedź dlaRebe:Najkrócej – umoźliwia połaczenie dwóch ( czterech ) dysków w jeden dzieląc pliki poówno między nimi co przyśpiesza pracę – RAID 0, ew tworzenie w locie kopii danych z jednego dysku na drugim ,co w razie awarii pierwszego umoźliwia pracę z drugiego – RAID 1, trzecia mozłiwość łaczy obie te funkcje RAID 0+1 .
Wiecej znajdziesz w sieci.
laika
Strona 1 / 1