Do czego są progrmay c +++

Jak w temacie nie wiem do czego śa programy c+++ i do czeog one sluźa prosze o pomoc

Odpowiedzi: 12

gusioo:
[quote="Lenkonie brakuje tutaj złośliwych ludzi i co ty masz do mojeo pytania po prostu nie wiem co to jest bo mi to jest potrzebne do zrobienia jakiej kolwiek gierki rpg

Rusz dupe i poszukaj, jak Rebe sugerował.

juź wiem c++ jest to język programowania
Lenko
Dodano
31.08.2005 15:05:21
[quote="Lenkonie brakuje tutaj złośliwych ludzi i co ty masz do mojeo pytania po prostu nie wiem co to jest bo mi to jest potrzebne do zrobienia jakiej kolwiek gierki rpg

Rusz dupe i poszukaj, jak Rebe sugerował.
Anonymous
Dodano
31.08.2005 14:41:32
Lenko:
Rebe:
Lenko:
... wiec ptyam co to jest c+++

Idźźe do googli i sobie poczytaj.
O programach p2p i o c++ równieź tam informacje znajdziesz.

PS.
Jeźeli nie umiesz zadać pytania to efekty za kaźdym razem będa podobne do tych w tym wątku.

nie brakuje tutaj złośliwych ludzi i co ty masz do mojeo pytania po prostu nie wiem co to jest bo mi to jest potrzebne do zrobienia jakiej kolwiek gierki rpg

Lenko, nikt nie stara się być złośliwy, poprostu twoje pytania nie sa dokładnie sprecyzowane i trudno sie domyślić o co tak narawde pytasz. :wink:
Darkone
Dodano
31.08.2005 13:57:53
Rebe:
Lenko:

PS.
Jeźeli nie umiesz zadać pytania to efekty za kaźdym razem będa podobne do tych w tym wątku.

nie brakuje tutaj złośliwych ludzi i co ty masz do mojeo pytania po prostu nie wiem co to jest bo mi to jest potrzebne do zrobienia jakiej kolwiek gierki rpg
Lenko
Dodano
31.08.2005 12:53:49
Lenko:

PS.
Rebe
Dodano
31.08.2005 12:50:51
mettal:
Rebe:

Moźesz się zdziwić. Oczywiście o ile uźyjesz .....googli

Reba az tak bardzo sie nie zdziwilem :wink:

Nie napisalem przeciez ze nie istnieje, tylko w chwili pisania postu nie kojarze, teraz juz wiem o co loto :)

Tylko pozostaje kwestia tego o co w koncu pytal Lenko, czy o C+++, czy w koncu o DC++, bo po jego poscie wnioskowac mozna z jego odkrycie iz to program podobny do Kaazy i zadowolenie z tym zwiazane, sugerowac moze ze wlasnie o DC mu chodzilo

o c++ bo mi gosiu wyjezdza z jakims konfiguraowneim tego czy cos a ja nie wie o co loto to wiec ptyam co to jest c+++
Lenko
Dodano
31.08.2005 12:42:35
Rebe:

Reba az tak bardzo sie nie zdziwilem :wink:

Nie napisalem przeciez ze nie istnieje, tylko w chwili pisania postu nie kojarze, teraz juz wiem o co loto :)

Tylko pozostaje kwestia tego o co w koncu pytal Lenko, czy o C+++, czy w koncu o DC++, bo po jego poscie wnioskowac mozna z jego odkrycie iz to program podobny do Kaazy i zadowolenie z tym zwiazane, sugerowac moze ze wlasnie o DC mu chodzilo
mettal
Dodano
31.08.2005 10:22:49
mettal:
Lenko jestes po prostu fenomenem na tym forum :D

C++ to jezyk programowania, a DC++ to program p2p.
A takie cos jak C+++ to nie kojarze

Rebe
Dodano
31.08.2005 10:14:48
Lenko jestes po prostu fenomenem na tym forum :D

C++ to jezyk programowania, a DC++ to program p2p.
A takie cos jak C+++ to nie kojarze
mettal
Dodano
31.08.2005 10:04:03
Chyba chodzi Ci o DC++
Anonymous
Dodano
31.08.2005 01:15:02
angie13:
programy w c+++ sluza do Niczego

jak do niczego ja juz wiem do czego do przsyłania dancyh tkaei program do sicagania od kogos nastepny program s tylu emula lub kazzay czy tym podobne

jak sie myle to prosze o poprawienei mojego błędu do czego te c++ zluzy i co chodzi z tom konfiguracją czy cos
Lenko
Dodano
31.08.2005 00:35:58
programy w c+++ sluza do Niczego
angie13
Dodano
31.08.2005 00:10:53
Lenko
Dodano:
30.08.2005 23:46:29
Komentarzy:
12