Do czego są progrmay c +++
Jak w temacie nie wiem do czego śa programy c+++ i do czeog one sluźa prosze o pomoc
Odpowiedzi: 12
gusioo:[quote="Lenkonie brakuje tutaj złośliwych ludzi i co ty masz do mojeo pytania po prostu nie wiem co to jest bo mi to jest potrzebne do zrobienia jakiej kolwiek gierki rpg
Rusz dupe i poszukaj, jak Rebe sugerował.
juź wiem c++ jest to język programowania
[quote="Lenkonie brakuje tutaj złośliwych ludzi i co ty masz do mojeo pytania po prostu nie wiem co to jest bo mi to jest potrzebne do zrobienia jakiej kolwiek gierki rpg
Rusz dupe i poszukaj, jak Rebe sugerował.
Lenko:Rebe:Lenko:... wiec ptyam co to jest c+++
Idźźe do googli i sobie poczytaj.
O programach p2p i o c++ równieź tam informacje znajdziesz.
PS.
Jeźeli nie umiesz zadać pytania to efekty za kaźdym razem będa podobne do tych w tym wątku.
nie brakuje tutaj złośliwych ludzi i co ty masz do mojeo pytania po prostu nie wiem co to jest bo mi to jest potrzebne do zrobienia jakiej kolwiek gierki rpg
Lenko, nikt nie stara się być złośliwy, poprostu twoje pytania nie sa dokładnie sprecyzowane i trudno sie domyślić o co tak narawde pytasz. :wink:
Rebe:Lenko:... wiec ptyam co to jest c+++
PS.
Jeźeli nie umiesz zadać pytania to efekty za kaźdym razem będa podobne do tych w tym wątku.
nie brakuje tutaj złośliwych ludzi i co ty masz do mojeo pytania po prostu nie wiem co to jest bo mi to jest potrzebne do zrobienia jakiej kolwiek gierki rpg
Lenko:... wiec ptyam co to jest c+++
PS.
mettal:Rebe:
Moźesz się zdziwić. Oczywiście o ile uźyjesz .....googli
Reba az tak bardzo sie nie zdziwilem :wink:
Nie napisalem przeciez ze nie istnieje, tylko w chwili pisania postu nie kojarze, teraz juz wiem o co loto :)
Tylko pozostaje kwestia tego o co w koncu pytal Lenko, czy o C+++, czy w koncu o DC++, bo po jego poscie wnioskowac mozna z jego odkrycie iz to program podobny do Kaazy i zadowolenie z tym zwiazane, sugerowac moze ze wlasnie o DC mu chodzilo
o c++ bo mi gosiu wyjezdza z jakims konfiguraowneim tego czy cos a ja nie wie o co loto to wiec ptyam co to jest c+++
Rebe:
Reba az tak bardzo sie nie zdziwilem :wink:
Nie napisalem przeciez ze nie istnieje, tylko w chwili pisania postu nie kojarze, teraz juz wiem o co loto :)
Tylko pozostaje kwestia tego o co w koncu pytal Lenko, czy o C+++, czy w koncu o DC++, bo po jego poscie wnioskowac mozna z jego odkrycie iz to program podobny do Kaazy i zadowolenie z tym zwiazane, sugerowac moze ze wlasnie o DC mu chodzilo
mettal:Lenko jestes po prostu fenomenem na tym forum :D
C++ to jezyk programowania, a DC++ to program p2p.
A takie cos jak C+++ to nie kojarze
Lenko jestes po prostu fenomenem na tym forum :D
Chyba chodzi Ci o DC++
angie13:programy w c+++ sluza do Niczego
jak do niczego ja juz wiem do czego do przsyłania dancyh tkaei program do sicagania od kogos nastepny program s tylu emula lub kazzay czy tym podobne
jak sie myle to prosze o poprawienei mojego błędu do czego te c++ zluzy i co chodzi z tom konfiguracją czy cos
programy w c+++ sluza do Niczego