Do bani z takim konkursem
Na poczatku byla data otwarcia rundy 1 o godziny 20, spoko - wczesniej bylo wiadomo wiec mozna bylo znalezc sobie czas.
A teraz wchodze o 22;45 i patrze a juz jest zaczeta runda 1 i nawet nie wiem od kiedy ona trwa. Na stronie pisano ze zacznie sie od 23 i co?? Kazdy na 23 sie przygotowal a tu pierwszy lepszy farciarz ktory wszedl wczesniej bedzie mial najlepszy czas. Powodzenia z takim konkursem.......
Odpowiedzi: 7
Potwierdzam, było napisane przez długi czas, że pierwsza runda rozpoczyna się o 23. Jeszcze się dziwiłem, że wszystkie rundy są o 20, a ta pierwsza o 23 ... Na 20 zostało zmienione parę godzin przed pierwszą rundą. Gdybym sam nie sprawdził jeszcze raz to bym przyszedł na rundę dopiero o 23! Wstydźcie się Panowie Organizatorzy!
Też się na to naciąłem, na szczęście byłem przy kompie po 21, więc spóźniłem się "tylko" o godzinę...
Racja przez dwa- 3 dni było info , że konkurs o 23.00. Jednak w dniu konkursu był też e-mail, że zaczynamy o 20.
przez pare dni napisane bylo ze zaczyna sie 23.03 o 23 ..
też mi się wydaje, że 22 było napisane, że start jest 23.03 o 23:00 (co mnie zdziwiło i zarazem ucieszyło), ale po chwili chyba zastało zmienione na starą godzinę... ja niestety, albo na szczęście miałem opóźnienie tylko 15 min. ...
Na stronie było napisane, że piewsza rundda zaczyna się o 20.00 23. marca, a nie o 23.00.
P.S. 2. runda tez zaczyna się o 20.00 w czwartek 26. marca !!
Tak, runda ropoczęła się o 20, więc o 22.45 już trwała.
Strona 1 / 1