długo ładujący się Mój Komputer
witam! mam problem poniewaz gdy włanczam mój komputer to włancza się ale nie widac zadnych dyskow tylko pokazuje sie latarka i trzeba dlgo czekac . a gdy wpisze jakis adres w wyszukiwarce np google to nie pokazuja się na dole te kreseczki od ładowania te zielone i tez trzeba dlugo czekać błagam pomóźcie
Odpowiedzi: 9
Poczytaj tu http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=5989 dowiesz się bardzo duźo. :D
nie nie nic sie nie włancza jak zainstalowałem teraz programik registry mechanic to wygryło mi 257 problemów w rejestrze czy to moźe byc przez to jeśli ktos ma kod licencyjny do tego programiku niech prześle wersja 4.0 z góry dzięki
Wraz z startem systemu, nie startują Ci jakieś pamięcioźerne procesy/programy itp. itd. ?
mój sprzęt to
intel celeron 2,6
512 RAM.
auwazyłem jeszcze źejak włącze menadxer uządzeń to nie wyswietlają mi się źadne sprzęty co jest grane ??
intel celeron 2,6
512 RAM.
auwazyłem jeszcze źejak włącze menadxer uządzeń to nie wyswietlają mi się źadne sprzęty co jest grane ??
PALO_P, w opcjach folderów na zakładce widok, odhacz "automatycznie wyszukaj foldery sieciowe i drukarki".
wolno sie laduje bo masz za slaby sprzet
jak zrobisz defragmentacje teraz to nic ci się nie stanie...jaką masz przeglądarkę (bo jeśli Operę to przecieź tam się nie pokazują "kreski od ładowania strony")
a jak i to nie pomoźe to zrób log z HJT, bo byc moźe masz stara bazę robactwa w antywirusie i nie wykrywa
a jak i to nie pomoźe to zrób log z HJT, bo byc moźe masz stara bazę robactwa w antywirusie i nie wykrywa
defragmentacji robiłem jakieś 2 msc temu . nie mam zadnych wirusów skanowałem antywirusem KASPERSKY
1.Defragmentacje dysków robiles.
2.Sprawdzałes czy niemasz zadnych wirusow.
3.Podaj konfiguracje swego komputera.
2.Sprawdzałes czy niemasz zadnych wirusow.
3.Podaj konfiguracje swego komputera.
Strona 1 / 1