długie włączanie się NFS MW
mam problem z Most Wanted. jak odpalam gierkę to mi sie strasznie długo ładuje 5–10 min. zanim pojawi się intro. równieź jak wybieram wyścig to czekam dość długo (krócej niź przy odpalaniu gry). miał ktoś ten sam problem?
WinXP Pro + SP2
Athlon 900 mHz
256 MB RAM
GeForce 5200 FX 128 MB RAM
demko teź się tak długo odpalało.
WinXP Pro + SP2
Athlon 900 mHz
256 MB RAM
GeForce 5200 FX 128 MB RAM
demko teź się tak długo odpalało.
Odpowiedzi: 20
Pewnie, ze tak :D:D dzieki :D:P
podejrzewam ze nikt w wróźkę sie nie bedzie bawił. Ja przynajmniej nie zamierzam. ściągnij demo, sprawdź, jęśli ci sie spodoba to kup, jesli nie to nie. Proste.
Hehehe znam i umiem....ale jak myslicie na jakich detalach dede mniej wiecej mogl grac :D??
a google ty znasz? a wymagania sprawdzic umiesz ? a bredni nie słuchać ty dasz rade ?
Siemka..Chcialem sie zapytac czy NfS MW bedzie sie cial na takim sprzecie, bo slyszalem ze nawet na minimalnych ma sie ciac..
windows XP sp2
AMD Sempron 2500+
512 Mb RAM
GeForce FX 5200 128mb
windows XP sp2
AMD Sempron 2500+
512 Mb RAM
GeForce FX 5200 128mb
Ale theboss78 ma tą samą kartę, gorszy procesor, mniej RAM–u i jakoś mu idzie.Wiec sami widzicie.zainstalowałem nowsze sterowniki i teź nic.Underground 2 teź wymaga DirectX 9.0c i idzie bez problemów.
Mi$iEk:z tego co pamietam jak miałem Gf 2 MMx 400 – to on chyba był zgodny z directx 8.0 :roll:
GF2 :arrow: DX7.0
z tego co pamietam jak miałem Gf 2 MMx 400 – to on chyba był zgodny z directx 8.0 :roll:
dizong:Chodzi u moich dwóch innych kolegów, mają karty 128, ale chodzi bez problemu na wiekszych detalach, a jak chciabmym chociaź na minimalnych.Jak widać na słabszym nawet pójdzieja mam pentium 800mhz 256ramu gforce2 pro sp2 i sie dlugo laduje ale bez przesady gdzies do 3min moze nawet mniej
Jeszcze jedno:Demo i Pełna wersja mają inne wymagania?
demo chyba potrzebuje 512 RAM'u
Chodzi u moich dwóch innych kolegów, mają karty 128, ale chodzi bez problemu na wiekszych detalach, a jak chciabmym chociaź na minimalnych.
Jak widać na słabszym nawet pójdzieja mam pentium 800mhz 256ramu gforce2 pro sp2 i sie dlugo laduje ale bez przesady gdzies do 3min moze nawet mniej
ja mam pentium 800mhz 256ramu gforce2 pro sp2 i sie dlugo laduje ale bez przesady gdzies do 3min moze nawet mniej. :D
mam, sp 1 i mi chodziło demo gry. a dx Ci sie zawsze zainstaluje. ;)
zobaczczy u kolegi gra chodzi.
zobaczczy u kolegi gra chodzi.
ale przed instalacją gry zainstalował się ten DirectX 9.0c juź wcześniej do innych giersię instalował :idea:
–Moźe to wina tego ze mam SP1 a nie SP2 :roll:
–Moźe to wina tego ze mam SP1 a nie SP2 :roll:
dizong:Mam Gf 2 a nie 4.I chyba jest zgodna z DirectX 9.0c. Nie da się przed grą zmienić ustawień.Spróbuję jeszcze ze sterownikami
hmm.. faktycznie, no ale GF 2 chyba tym bardziej nie obsługuje.
Mam Gf 2 a nie 4.I chyba jest zgodna z DirectX 9.0c. Nie da się przed grą zmienić ustawień.Spróbuję jeszcze ze sterownikami
dizong:Napewno karta albo RAM? Minimalne wymagania to karta graf 32mb a ram 256.
owszem ale o ile wiem, karta powinna być zgodna równieź z dx 9.0c a GF 4 Mx nie jest taką. Spróbuj na ustawić najniźsze ustawienia(o ile da się przed włączeniem gry)
sterowniki do GF – miniumum 81.84
Napewno karta albo RAM? Minimalne wymagania to karta graf 32mb a ram 256.
karta graficzna, RAM
a ja mam następujący problem.Odpalam grę pojawia się czarny ekran.Na chwilkę pojawiają się z boku "koguty" policji nad którymi pisze loading.Za chwile one znikną i nic.Zero czarny ekran.
Mój sprzęt:
–Win.XP Prof SP1
–Athlon XP 1600+
–384 RAM
–GeForce mx 440 64mb :roll:
Mój sprzęt:
–Win.XP Prof SP1
–Athlon XP 1600+
–384 RAM
–GeForce mx 440 64mb :roll:
RAM