Długie uruchamianie MKS_vir
Witam,
Mam zainstalowany WinXPSP1 i MKS_vir2005.
Podczas ładowania systemu, po odpaleniu pulpitu, następuje uruchomienie monitora MKS_vir. Wyświetla się okienko z napisem "Aktywacja monitora mks_vir..." i wisi tak na pulpicie przez ponad 2 minuty. Po tym czasie system funkcjonuje OK. Wcześniej aktywacja MKS'a twała kilka sekund!!!!!
Ma moźe ktoś receptę jak zminimalizować czas aktywacji? Co jest przyczyną tak długiego startu?
Mam zainstalowany WinXPSP1 i MKS_vir2005.
Podczas ładowania systemu, po odpaleniu pulpitu, następuje uruchomienie monitora MKS_vir. Wyświetla się okienko z napisem "Aktywacja monitora mks_vir..." i wisi tak na pulpicie przez ponad 2 minuty. Po tym czasie system funkcjonuje OK. Wcześniej aktywacja MKS'a twała kilka sekund!!!!!
Ma moźe ktoś receptę jak zminimalizować czas aktywacji? Co jest przyczyną tak długiego startu?
Odpowiedzi: 2
Tak, z tym źe mam wraźenie, źe z upływem czasu to trwa coraz dłuźej! Skoro na początku startował szybko to co jest powodem? Moźe da się go jakoś ustawić źeby było jak na początku?
ja mam to samo.moźe nie wisi 2 min ale mi to nie przeszkadza zbytnio.za kaźdym razem uruchamia się róźnie długo.to chyba w niczym nie przeszkadza.
rcepta to wyłączyć monitora MKS vir
rcepta to wyłączyć monitora MKS vir
Strona 1 / 1