Dlaczego przycina się pokaz?
Witam! Na początek tak–nie jestem bystry w te klocki!
Ale do rzeczy.Mam kompamniej więcej takiego:
Procesor 1.2 Duron
RAM–768 MB
Karta Graficzna – 64 MB
System XP.
Jakaś tam płyta główna.
Tak źe nie jest tak źle!
Zrobiłem pokaz zdjęć w programie Pro Show Gold, zapisałem jako plik exe, zamoodpalający.
I teraz, jak go odpalam (ma 200 MB wielkości)to mi się przycina, tzn. przejścia między kolejnymi zdjęciami nie są płynne!
Mało tego, odpalałem ten sam plik na takich słabych kompach, np. grafika 8 MB, procesor jeszcze bardzoooo stary, a pokaz PŁYNNIE chodził!!!
Próbowałem z dysku C i D i nic.
Po prostu nie wiem , co jest.
Mam wgranych ze 40 róźnych programów, łącznie ze sterownikami grafiki, płyty głównej.
Próbowałem wgrać najnowsze sterowniki do grakiki i płyty głównej– teź nic!
:cry:
Pozdrawiam!
Ale do rzeczy.Mam kompamniej więcej takiego:
Procesor 1.2 Duron
RAM–768 MB
Karta Graficzna – 64 MB
System XP.
Jakaś tam płyta główna.
Tak źe nie jest tak źle!
Zrobiłem pokaz zdjęć w programie Pro Show Gold, zapisałem jako plik exe, zamoodpalający.
I teraz, jak go odpalam (ma 200 MB wielkości)to mi się przycina, tzn. przejścia między kolejnymi zdjęciami nie są płynne!
Mało tego, odpalałem ten sam plik na takich słabych kompach, np. grafika 8 MB, procesor jeszcze bardzoooo stary, a pokaz PŁYNNIE chodził!!!
Próbowałem z dysku C i D i nic.
Po prostu nie wiem , co jest.
Mam wgranych ze 40 róźnych programów, łącznie ze sterownikami grafiki, płyty głównej.
Próbowałem wgrać najnowsze sterowniki do grakiki i płyty głównej– teź nic!
:cry:
Pozdrawiam!
Odpowiedzi: 4
Witam! Ja teź nie jestem wróźką! Dlatego zadaję pytanie! Jeśli takie maja byc odpowiedzi, to takie forum to wielka lipa! Ten, kto odpowiada na pytanie, niech nie odpowiada, jeśli nie ma nic do powiedzenia, moźe lubi sobie kliknąć?
Pozdrawiam! :oops:
Pozdrawiam! :oops:
gieras:nie
Zapomniałeś dopisać, źe wróźek nie ma.
nie
Witam!Kurka wodna, czyźby nie było fachowców? :?
Strona 1 / 1