Dlaczego nie dziala ??
Witam !
Od dwoch dni nie dziala u mnie opcja otwierania forum w nowym oknie w momencie wejscia na strone centrum, pozatym nie mam oznaczonych wiadomosci jako nowe mimo iz takie sa ( widze po dacie i godzinie)
Dzieje sie tak tylko u mnie czy ktos tez ma cos takiego ??
Od dwoch dni nie dziala u mnie opcja otwierania forum w nowym oknie w momencie wejscia na strone centrum, pozatym nie mam oznaczonych wiadomosci jako nowe mimo iz takie sa ( widze po dacie i godzinie)
Dzieje sie tak tylko u mnie czy ktos tez ma cos takiego ??
Odpowiedzi: 10
Dzięki Aligator ja uźywam IE. ;)
Thomas0 ja korzystam z Opery i standardowo w preferencjach i dalej w prywatność jest ustawione "Automatycznie akceptuj wszystkie ciasteczka", i ja sobie przestawiłem na inną opcję i to spowodowało ten problem, jak powróciłem to jest wszystko ok... 8)
mógłbyś dokładnie powiedzieć jak to naprawiłeś, bo u mnie jest tak samo.aligator:a juź sobie naprawiłem "ciasteczka"... :wink:
mógłbyś dokładnie powiedzieć jak to naprawiłeś, bo u mnie jest tak samo.aligator:a juź sobie naprawiłem "ciasteczka"... :wink:
a juź sobie naprawiłem "ciasteczka"... :wink:
mam mały problem, wszedłem rano na forum i widzę pięć działów na pomarańczowo zaznaczonych, wchodzę więc od góry w "o wszystkim" a tam nic nie ma pomarańczowego i muszę po datach mniej więcej odczytywać, wychodzę z tego działu i cała reszta, która była na pomarańczowo juź nie jest, nie wiem co jest grane, zauwazyłem to juź wczoraj wieczorkiem, tylko ja mam taki problem czy ktoś moźe jeszcze...
:lol: no faktycznie 8)
o, i juź działa :–)
Przez przypadek. Jutro poprawie ten błąd
No u mnie teź pewnie zmiany, szefostwo wyłączyło przekierowanie od razu na forum.
Strona 1 / 1