Dlaczego nie działa przechwytywanie video ?

Posiadam taką karte graficzną http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=534 oraz program spolszczony Ulead videostudio 9.0. Podłączyłem adapter do karty graficznej ( taki jest w lince na dole po lewej ), kabel do adaptera to czinch czerwony(video) i biały(audio) a do magnetowidu eurozłącze.
W ulead videostudio nie wychwyta wiec dlaczego ? chyba źe kabel nieo dpowiedni albo moja karta graf nie obsługuje czy co ?

Pomocy ! :(

Odpowiedzi: 9

Patrzyłeś tu ? http://forum.swiatobrazu.pl/dv/ moźe tam coś znajdziesz...
sag
Dodano
30.05.2005 10:37:56
no ja nie mam s–video ale mam czincze :P
adik154
Dodano
28.05.2005 19:26:19
adik154:
Elita:
adik154:
No ja bym obstawiał ze potrzebny ci kabel który po obu stronach ma czincze. Przynajmniej mi do połączenie projektora z wideo własnie taki był potrzebny

ale magnetowid nie ma wejścia na chinch :( Lecz tylko euro oraz dwa wyjścia i wejścia antenowego.
Co mam zrobić ? :( Czy jest wogóle magnetowid z wejsciem na czincze ? chyba źe trza popytać znajomych co mają tego z dwoma dziurkami na czincze ?

jest bo ja mam taki. A dokładnie mam w tym urzadzeniu DVD i wideo...

Na czincze mzoe i nie ma ale moze jest na S–VIDEO :?: W tych nowszysch sprzetach juz niema eurozlancza tylko S–Video. Ja tak mam w kinie domowym..
Ukey
Dodano
28.05.2005 18:10:02
Elita:
adik154:
No ja bym obstawiał ze potrzebny ci kabel który po obu stronach ma czincze. Przynajmniej mi do połączenie projektora z wideo własnie taki był potrzebny

ale magnetowid nie ma wejścia na chinch :( Lecz tylko euro oraz dwa wyjścia i wejścia antenowego.
Co mam zrobić ? :( Czy jest wogóle magnetowid z wejsciem na czincze ? chyba źe trza popytać znajomych co mają tego z dwoma dziurkami na czincze ?

jest bo ja mam taki. A dokładnie mam w tym urzadzeniu DVD i wideo...
adik154
Dodano
28.05.2005 18:05:08
Slyszle mz euro zloncze mzoe byc "pełne" i "niepełne" czyli przechwytywac tylko okreslone obrazy itp.. Warto rozebrac i zobczyc jakie sie ma.. Jesli jest duzo kabelkow i do karzdego stuku dochodzi to znacy ze jest pelne jesli nie to niepelne. Albo isc z tym eurem do jakiegos elektryka
Ukey
Dodano
28.05.2005 17:52:40
adik154:

Elita
Dodano
28.05.2005 17:48:06
adik154
Dodano
28.05.2005 15:17:53
Dlaczego nikt nie chce mi pomóc ? :( Nie wierzę ze nie wiecie... No pomóźcie ludzie !
Myślicie źe mam kabel chinch–euro za nieoryginalne ? a moźe jakieś dodatkowe kable potrzeba abym wkońcu widział w kompie taśme z videa...
Elita
Dodano
28.05.2005 14:40:47
niewiem sam dlaczego ale jak ja podpinałem pod projektor mój magnetowid i własnie do projektora szły czincze a od magnetowidu Euro to obrazu nie było. Dopiero gdy kupiłem inny kabel gdzie od widea szły teź czincze i do projektora teź czincze to dopiero obraz sie pojawił. Więc u mnie w przypadku projektora własnie to była przyczyna, są dze ze u ciebie teź.
adik154
Dodano
27.05.2005 11:11:57
Elita
Dodano:
27.05.2005 03:30:50
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1