Dla wielbicieli starych gier//konsol//automatów
Dzies ruszyła moja stronka!
www.xxx.pl
Jest to pierwsza staronka, ktora zrobiłem. Jak wam sie podoba ??
Nie chodzi mi tylko o tresc, ale o ogolny graficzny wyglad.....
Dziala wam tam downlaod ??
Bo mi np. na explorerze nie dziala, a na operze dziala.
I ogolnie to zapraszam do korzystanie z mojej oferty :D
Pozdrawiam!
www.xxx.pl
Pozdrawiam!
Odpowiedzi: 15
damipl:
Link nie zgodny z regulaminem:
Kaźdy rom jest nielegalną konwersją z danej konsoli :!:
to prawda. elbe – jak napiszesz wlasne gry, to wtedy bedziesz mogl je sprzedawac i oglaszac to na forum
elbe:Dzies ruszyła moja stronka!
www.xxx.pl
Pozdrawiam!
Link nie zgodny z regulaminem:
Kaźdy rom jest nielegalną konwersją z danej konsoli :!:
elbe:mefisto_k:oki dzieki źe nam powiedzłęś o tym gdzie jest download serdeczne thx od nas wszystkich
:) :oops: :wink:
o co ci chodzi z tym el :? :? be
mefisto_k:oki dzieki źe nam powiedzłęś o tym gdzie jest download serdeczne thx od nas wszystkich
:) :oops: :wink:
oki dzieki źe nam powiedzłęś o tym gdzie jest download serdeczne thx od nas wszystkich
Pawek:Juz nie mow Pawek ze wszystko u ciebie ma licencje.
Tego nie mówię :wink: ale ja się z nim nie obchodze po ludziach i nie staram się im wcisnąć czegoś za "2,50 od płytki" lub jak w przypadku elbe 10zł...
Ja nic nikomu nie wciaskam. Pozatym ty nie rozumiesz ze nie ktorzy nie maja stalego dostepu do internetu i z takich rzeczy korzystaja (sam z podobnego sklepu korzystalem)
I dziwi mnie to ze cene znalazles, a downloadu nie.
Przeciez stronka nie jest jaka duza zeby czegos bylo czezko znalesc. Wchodzisz na odpowiedni dzial i masz do wyboru:
Sklep
Opisy gier
No i sie wchodzi na Opisy gier i jest krudkiw info na temet giery, screen i downlad danego romu.
Stronka nie stoji u mnie na komputerza ( nawet nie mam takiej mozliwosci)
Szacunek!
Juz nie mow Pawek ze wszystko u ciebie ma licencje.
Tego nie mówię :wink: ale ja się z nim nie obchodze po ludziach i nie staram się im wcisnąć czegoś za "2,50 od płytki" lub jak w przypadku elbe 10zł...
Piractwo jest calkiem dobre :P. Juz nie mow Pawek ze wszystko u ciebie ma licencje. Ja tam sie do niczego nie przyznaje. Nie mam nagrywary ani stalego. :D
hmm...czegos nie rozumiem. Nie wiem w czym napisales kod tej strony, ale u mnie otwiera sie co innego pod Opera a co innego pod IE ???
Pod Opera wyglada jakby laczyl sie z Twoim komputerem, a pod IE otwiera strone na Lycosie.
Pozdrawiam,
Pod Opera wyglada jakby laczyl sie z Twoim komputerem, a pod IE otwiera strone na Lycosie.
Pozdrawiam,
Ja mogłem wejsc na strronkę. jednak tak jak poprzednicy, działu download nie znalazłem. Poza tym stronka mi sie nie podoba na dodatek i szerzy piractwo...
Ja tez nie widze dzialu "download". Jezeli gdzies sie znajduje to bynajmniej nie jest to "user friendly".
A co do faktu, ze stronka nie zawsze sie otwiera to mam wrazenie, ze "siedzi" ona na domowym komputerze i byc moze byl poprostu chwilowo wylaczony ;–)
Pozdrawiam,
A co do faktu, ze stronka nie zawsze sie otwiera to mam wrazenie, ze "siedzi" ona na domowym komputerze i byc moze byl poprostu chwilowo wylaczony ;–)
Pozdrawiam,
ja teź nie moge znaleść download
U mnie stronka się nie włącza :(
wiesz a gdzie jest dział download bo nie moge znajść?? :oops: :oops:
wiesz a gdzie jest dział download bo nie moge znajść?? :oops: :oops:
Strona 1 / 1