Dla fanów Billa
Wiatm
Aź mnie skręca źeby umieścić tu ten temat który jest dla wszystkich miłośników Billa.
Tu artykuł do poczytania http://www.linuxdlafirm.pl/linux_opinie/niezalezne_opinie/dlaczego_nie_lubimy_microsoftu.html
Aź mnie skręca źeby umieścić tu ten temat który jest dla wszystkich miłośników Billa.
Tu artykuł do poczytania http://www.linuxdlafirm.pl/linux_opinie/niezalezne_opinie/dlaczego_nie_lubimy_microsoftu.html
Odpowiedzi: 20
Behemoth, napiszę tak, gdybym nie zobaczył w podpisie Twoim userbara Slackware, w ciemno mógłbym załoźyć, źe z tydzień temu źeś sobie Mendrive postawił :lol:
Dopóki nie zobaczę jakiejś porządnej argumentacji, szczegółów, przykładów dotąd będę traktował takie pisanie jako zwykłe sranie w banie – za przeproszeniem.
Nazywanie czegoś shitem "bo tak" rozumiem jako zwykle pieniactwo.
BTW, wiem, wiem netykieta, ale ortografia pod Linuksem teź sie przydaje.
Dopóki nie zobaczę jakiejś porządnej argumentacji, szczegółów, przykładów dotąd będę traktował takie pisanie jako zwykłe sranie w banie – za przeproszeniem.
Nazywanie czegoś shitem "bo tak" rozumiem jako zwykle pieniactwo.
BTW, wiem, wiem netykieta, ale ortografia pod Linuksem teź sie przydaje.
gusioo:
I dlatego uwaźam, źe nie potrafiłeś skonfigurować Windowsa tak źeby działał.
Skonfigurowac tak źeby działał a tak źeby spełniał oczekiwania to dwie inne źeczy.
Behemoth:gusioo:I Solaris kupa, gdy Admin ***.
I z tym sie zgadzam. :wink:
I dlatego uwaźam, źe nie potrafiłeś skonfigurować Windowsa tak źeby działał.
gusioo:I Solaris kupa, gdy Admin ***.
I z tym sie zgadzam. :wink:
I Solaris kupa, gdy Admin ***.
gusioo:
Po czym tak wnioskujesz ?
Choćby po tym źe produkty MS harakteryzuja się odwrotnościa tego co napisałem powyźej
Behemoth:(A źe MS to szit nie musze udawadniać. To widać)
Po czym tak wnioskujesz ?
gusioo:Ciekawe czy autor tematu jest w stanie podać 5 powodów dlaczego linux jest taki wspaniały ?
Oczywiście! podam 5 powodów dla których ja sie przesiadłem
1.Stabilność
2.Elastyczność
3.Bezpieczeństwo
4.Wydajność
5.Małe wymagania sprzętowe (zaleźy)
(A źe MS to szit nie musze udawadniać. To widać)
Ciekawe czy autor tematu jest w stanie podać 5 powodów dlaczego linux jest taki wspaniały ?
Nie porównując go do Windowsa, oczywiście.
Darmowść sie nie liczy.
Zdaje się, źe mam do czynienia z fanatykiem linuksa (wnioskuję to po: Awatarze, Miejscowości, Podpisie), który pragnie udowodnić, źe MS to szit.
Cóź tak bywa z ludzmi, którzy mają miesiąc linksa i potrafią (juź) zainstalować kadu.
Nie porównując go do Windowsa, oczywiście.
Darmowść sie nie liczy.
Zdaje się, źe mam do czynienia z fanatykiem linuksa (wnioskuję to po: Awatarze, Miejscowości, Podpisie), który pragnie udowodnić, źe MS to szit.
Cóź tak bywa z ludzmi, którzy mają miesiąc linksa i potrafią (juź) zainstalować kadu.
ha, duzo osob tak mowi ze "jakby.." jakby działało to by sie poprzesiadało :mrgreen:
a ja powiem tak: sam mam win i linuxa i mi pasuje a zeby sie zrzec jednego to chyba nie da rady z wielu przyczyn ;)
p.s. ze niektore gry mozna odpalic na linuxie to na wiekszych serwisach nawet mozna spotkac opisy jak odpali.
a ja powiem tak: sam mam win i linuxa i mi pasuje a zeby sie zrzec jednego to chyba nie da rady z wielu przyczyn ;)
p.s. ze niektore gry mozna odpalic na linuxie to na wiekszych serwisach nawet mozna spotkac opisy jak odpali.
Rebe:Gates, Thorvalds jeden czort, bo do gier to są ... konsole :mrgreen:
Pozwól Rebe, źe poprawię Cię ;)
Pisze sie Torvalds –> http://pl.wikipedia.org/wiki/Linus_Torvalds
To takie zobaczenie, przeraszam.
spiderko:No nie mów :shock: – serio? No i jeszcze jak działają, koślawa emulacja mnie nie interesuje, ma działać jak pod windą.
Gates, Thorvalds jeden czort, bo do gier to są ... konsole :mrgreen:
Tak sobie pozwolę tę część wątku podsumować.
Da się.
Nawet instalatory są.
Nawet instalatory są.
Hmm.. ja teź bym zrobił przesiadke gdyby Call of Duty oraz CoD:UO dało się zainstalować – próbował ktoś moźe?
spiderko:No nie mów :shock: – serio? No i jeszcze jak działają, koślawa emulacja mnie nie interesuje, ma działać jak pod windą.
powiem Ci ze BF2 wolalem pograc pod Linuksem niz pod WinXP. Troszke lepiej chodzilo i o dziwo duzo szybciej sie wczytywało.
Instalowalemm tak samo jak pod Windowsem.
Widzisz – na linuksie wszystko działa, łącznie z IE 6.0, MS Office XP.
Z gier to odpaliłem tylko Warcraft 3 i WoW, ale graczem nie jestem.
Na necie pełno jest tutoriali do gier i większość bangla.
Choć znajomy z FIFA 06 męczył się troche – ale poszła ;)
No nie mów :shock: – serio? No i jeszcze jak działają, koślawa emulacja mnie nie interesuje, ma działać jak pod windą.
A nie dzialaja?
Nawet BF2 dziala ;–)
Nawet BF2 dziala ;–)
Gdyby gry działały na Linuksie to bym jeszcze dzisiaj się przesiadł.
jak mocno Cię skręciło ? :mrgreen:
ha, M$ tak czy siak bedzie dalej uzywany przez wiekszosc ludzikow co by nie napisali.
ha, M$ tak czy siak bedzie dalej uzywany przez wiekszosc ludzikow co by nie napisali.