DivX juź mi nie chodzi
Otórz mam XP i mam karte TV i chciałem sobie kompresować filmy w locie do formatu DivX.
Przez Pewnien czas mogłem wybrać ten kodek a teraz niema go na liście.
Skasowałem DivX i nagrałem Nicmo Codec Pack 5.0 Build 7 ale niespodobał mi się zabardzo więc po kilku dniach go odisnalowałem.
I ponownie nagrałem DivX 5.0.1 i niemogę wybrać kodeka DivX z list (niewiem dlaczego) a wcześniej było ok.
Nagrywałem kilka raz DivX i nic.
Filmy w DivX normanie otwarza natomiast nieche ich kompresować bo niewidzi takiego kodeka na liście.
Usuwałem późnej niepotrzebne wpisy z Nicmo Codec i DivX ale to nic nie dało.
Czy jest wyjście naprawienie tego, ale w grę niewchodzi formatowanie i nagrywanie od nowa systemu bo na HDD mam bardzo waźne rzeczy a niemam na co to nagrać bo niemam CD–RW.
Przez Pewnien czas mogłem wybrać ten kodek a teraz niema go na liście.
Skasowałem DivX i nagrałem Nicmo Codec Pack 5.0 Build 7 ale niespodobał mi się zabardzo więc po kilku dniach go odisnalowałem.
I ponownie nagrałem DivX 5.0.1 i niemogę wybrać kodeka DivX z list (niewiem dlaczego) a wcześniej było ok.
Nagrywałem kilka raz DivX i nic.
Filmy w DivX normanie otwarza natomiast nieche ich kompresować bo niewidzi takiego kodeka na liście.
Usuwałem późnej niepotrzebne wpisy z Nicmo Codec i DivX ale to nic nie dało.
Czy jest wyjście naprawienie tego, ale w grę niewchodzi formatowanie i nagrywanie od nowa systemu bo na HDD mam bardzo waźne rzeczy a niemam na co to nagrać bo niemam CD–RW.
Odpowiedzi: 8
Myślę źe najprościej będzie uźyć opcji przywracania systemu do ustawień z dnia kiedy wszystko było O.K. Ja z Codecami DivX miałem podobne numery. Przywracanie systemu zawsze pomagało.
O zmnianie to nawet nie pomyślałem.
Z pośpiechu nawet tego nie zauwaźyłem.
Z pośpiechu nawet tego nie zauwaźyłem.
To mogłeś uźyć opcji zmień. Poto została ona wprowadzona. A nie niepotrzebnie post pod postem.
Sorki pomyliłmy mi się tematy.
Te pytanie tyczy się płyt CD, które waszym zdaniem są dobre do nagrywania.
Te pytanie tyczy się płyt CD, które waszym zdaniem są dobre do nagrywania.
Noto w takim razie jakie są dobre płyty ?
Podajcie odrazu cene około nośnika.
Podajcie odrazu cene około nośnika.
1.Odinstaluj kodeki
2.wywal ich wpisy z rejestru
3.zainstaluj kodek (jeden)
P.s nimo codek i div 5.1 gryzą sie za sobą
2.wywal ich wpisy z rejestru
3.zainstaluj kodek (jeden)
P.s nimo codek i div 5.1 gryzą sie za sobą
Zapomniałem powiedzieć pierw 5.0.1 miałem teraz 5.0.2 ale obojętnie który jest to i tak niemogę wybrać kodeku DivX.
CD RW zawsze moźna poźyczyć. Nawet ze sklepu komputerowego jak się umiejętnie zagada. Spróbuj instalnąć DIVX 5.0.2
Strona 1 / 1