Diskeeper v.7.0.428.0t
Moźe ktoś posiada legalizację do Diskeeper v.7.0.428.0t lub wogóle wersji 7.
Będę wdzięczny.
Pozdrawiam :)
Będę wdzięczny.
Pozdrawiam :)
Odpowiedzi: 20
Wyśle zaźalenie do admina z edysku bo z Netscape nie chce mi za bardzo współpracować znowu dyskryminacja.
Wyśle zaźalenie do admina z edysku bo z Netscape nie chce mi za bardzo współpracować znowu dyskryminacja.
Login : brtx
Pass : az23az32
Login : brtx
Ja poprosze
Thx Tire
Jesli ktokolwiek bylby zainteresowany instalka PerfectDisk, powiedzcie a wrzuce go na swoj e–dysk.
Jesli ktokolwiek bylby zainteresowany instalka PerfectDisk, powiedzcie a wrzuce go na swoj e–dysk.
Thx Tire
Jest tak dobry i solidny jak RollysRoyce.
Specjalne podziękowania ode mnie dla Antos`a za wynalezienie i udostępnienie tego "cuda techniki" oraz dla brtx za bardzo koleźeńskie udostępnienie swego E–dysku z tym programem.
Pozdrawiam. :D
Specjalne podziękowania ode mnie dla Antos`a za wynalezienie i udostępnienie tego "cuda techniki" oraz dla brtx za bardzo koleźeńskie udostępnienie swego E–dysku z tym programem.
Pozdrawiam. :D
Wlasnie defragmentowalem nim dyski :) Uwazam ze jest swietny.
Wracając do tematu.Czy uwaźacie,źe PerfectDisk jest dobry,bardzo dobry?
Moje zdanie juź padło. 8)
Moje zdanie juź padło. 8)
Naprawde, nie mam ochoty dyskutowac z wami na takim poziomie. Clay czas zbaczacie z tematu i zmuszacie mnie do obrony przez atak...tym razem sie powstrzymam.
mi źydzi nie przeszkadzają i wolę zadawać się z tymi 4 milionami niź z takimi .......... jak ty...twoje minuty, no najwyźej godziny są na forum policzone...
mi źydzi nie przeszkadzają i wolę zadawać się z tymi 4 milionami niź z takimi .......... jak ty...twoje minuty, no najwyźej godziny są na forum policzone...
brtx:Mrowiec:Wybaczcie, ale to jest prawo demokracji :lol:
W demokracji nie wystarczy miec racji, potrzeba jeszcze miec wiekszosc.
Raczej chodzilo mi o prawo do wolnosci pogladow.
brtx:Ciekawe co Cie tak frapuje tej ideologii, sprawdzales swoje drzewko zycia czy przypadkiem nie jestes w jakies 1/16 lub 1/8 Zydem??
Czasem mozna sie niezle zdziwic...
Nikogo nie namawiam, ani przekonuje do swojeje ideologii. Raczej blizej mi do neofaszyzmu niz do nazizmu.
Jesli chodzi o zbrodnie hitleroskie – oczywiscie nie pochwalam tego (chodziarz nie wiem czy byli byscie zadowoleni z obecnosci 4mln. rzeszy zydow w Polsce).
Mrowiec:Nie kryje sie ze swoimi pogladami i dlatego nie zamierzam ulegac naciskom. Wybaczcie, ale to jest prawo demokracji :lol:
W demokracji nie wystarczy miec racji, potrzeba jeszcze miec wiekszosc.
Ciekawe co Cie tak frapuje tej ideologii, sprawdzales swoje drzewko zycia czy przypadkiem nie jestes w jakies 1/16 lub 1/8 Zydem??
Czasem mozna sie niezle zdziwic...
Oj,masz juź przes...e :!:
Zmienie, jesli poprosi mnie o to tworca tego serwisu, wtedy uszanuje jego wole. Nie rozumiem o co wam chodzi, przeciez nie naruszam zadnego punku regulaminu!
"Szeryfie" – brak znajomosci phpBB – usuwac z forum moga tylko administratorzy, nie moderatorzy :lol:
"Szeryfie" – brak znajomosci phpBB – usuwac z forum moga tylko administratorzy, nie moderatorzy :lol: