directx
odinstalowalem directx 9.0 i jak teraz zainstalowac 8.1??
Odpowiedzi: 12
wlasnie sie ciesze
bo pierw sciaglem tego progsa do usuniecia a dopiero po odinstalowaniu przeczytalem czym to grozi
ale teraz proboje odzysakac 100% sprawnosc systemu i szukam pomocy
bo pierw sciaglem tego progsa do usuniecia a dopiero po odinstalowaniu przeczytalem czym to grozi
ale teraz proboje odzysakac 100% sprawnosc systemu i szukam pomocy
łosiek:no instaluje sie ale bez zadnego skutku
win xp niemoze go odczytac sciagalem kazda wersje jakie sa dostepne i nic
To moźe by tak najprościej wiersz polecenia czy inna konsola i sfc /? – wybrać odpowiednią opcję i podac płytę z XP.
coś mi się wydaje, źe ta deinstalacja DX9 to był kolejny przykład poraźki programu do zdejmowania, a Tyś powinien się cieszyć, źe system w ogóle wstał.
no instaluje sie ale bez zadnego skutku
Czy Ty rozumiesz o co jesteś pytany?
Piszesz, źe nie mozesz zainstalowac DX, ale nie podajesz czym to się objawia – jeźlei klikasz na instalatora DX8.1 to co się dzieje ?
Piszesz, źe nie mozesz zainstalowac DX, ale nie podajesz czym to się objawia – jeźlei klikasz na instalatora DX8.1 to co się dzieje ?
no ze glosu niemam w grach!!
łosiek:przecierz napisalem ze juz probowalem zainstalowac 8.1 i nic z tego czy ktos moze mi pomóc a nie robic zemnie jakiegos tepaka
A na czym ten brak moźliwości polega ?
przecierz napisalem ze juz probowalem zainstalowac 8.1 i nic z tego czy ktos moze mi pomóc a nie robic zemnie jakiegos tepaka
A moźe zainstalować ten DirectX jednak by naleźało? ;)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
dxdiag : direct version: not found
robilem testy glosu i nic nie slysze
robilem testy glosu i nic nie slysze
łosiek:no ale jak instaluje 8.1 to mi go system nie wykrywa i w grach niemam dzwieku
A moźe tylko akcelerację sprźetową dla dxwięku wystarczy w opcjach tak karty jak i dx–ów właczyc?
Co to znaczy nie wykrywa – co dxdiag podaje jak wersję instalacji w komputerze?
no ale jak instaluje 8.1 to mi go system nie wykrywa i w grach niemam dzwieku
łosiek:odinstalowalem directx 9.0 i jak teraz zainstalowac 8.1??
Pwenie klikając myszą na setup.
Nie bardzo widzę w czym problem – oczywiściep omijając konieczność posiadania stosownej wersji pakietu.
Strona 1 / 1