DirectX – problem z instalacją
Z góry przepraszam jeśli to nie do tej kategorii. Mam problem z instalacją DX 9.0c. 9.0b daje się instalować ale daje jakieś błędy rejestru, 9.0c zaś ładuje się, kopiowanie plików, natychmiast kończy "Instalacja zakończona pomyślnie" i nic się nie dzieje. Nie chcę robić reinstalla. Macie jakieś pomysły?
Odpowiedzi: 4
Witam, dopisze sie do tego tematu, iz dotyczy on praktycznie tego samego. A mianowicie:
Zapominajac o tym, ze WinXP + SP2 ma juz w sobie DX9.0c, usunalem go poprzez "directx eradicator 2.0", po tym chcialem zainstalowac najnowszego DX ze strony Microsoftu, oraz sciagnieta wersje (9.0c) z innego mirroru, lecz wyskakuje mi błąd:
–––––––––––––––––––––––––––
Instalator programu DirectX
Wystapil wewnetrzny blad systemu.
Sprawdz plik DXError.log i DirectX.log w folderze Windows, aby rozpoznac problem.
OK
Lecz, przy wersji sciagnietej z innego mirroru występuje identyczna "anomalia", jaką opisał Jacek12345.
Bardzo proszę o pomoc.
Zapominajac o tym, ze WinXP + SP2 ma juz w sobie DX9.0c, usunalem go poprzez "directx eradicator 2.0", po tym chcialem zainstalowac najnowszego DX ze strony Microsoftu, oraz sciagnieta wersje (9.0c) z innego mirroru, lecz wyskakuje mi błąd:
Instalator programu DirectX
Wystapil wewnetrzny blad systemu.
Sprawdz plik DXError.log i DirectX.log w folderze Windows, aby rozpoznac problem.
OK
Lecz, przy wersji sciagnietej z innego mirroru występuje identyczna "anomalia", jaką opisał Jacek12345.
Bardzo proszę o pomoc.
Oops :oops: a ja na siłę chciałem 9.0b najpierw nainstalować i się kaszanka zrobiła
A czy czasem nie uźywasz Windowsa XP z SP 2? Bo tam DirectX 9.0c juź jest.
Jacek12345:ale daje jakieś błędy rejestru
http://rtfm.killfile.pl/#precyzja
Strona 1 / 1
Witam mam identyczny problem jak Vendro ;/<br><br>Bardzo proszę o pomoc!<br>