DirectX 9c
Witam .Wlasnie sciagnalem sobie nowa wersje Directa 9c bo mnie gry do tego zmusily.I za bardzo nie wiem gdzie go wypakowac tzn.do jakiego folderu.Podzcas uruchamiania pyta sie gdzie go wypakowac zeby bylo git.Napiszcie gdzie mam go zainstalowac z gory dzieki :)
Odpowiedzi: 7
CHIKEN:nieprawda takie sprawy nawet dla poczatkujacego nie powinny byc az takie trudne bez przesady. rozumiem format dysku czy cus. mniejsza z tym troche mnie wzielo przepraszam bardzo jesli chlopak czul sie urazony, a jesli chodzi o moje pierwsze kroki to nie bylo tak zle
To podaj składnie zipa czy innego rara by archiwum w DOS–ie rozpakować wraz ze wskazaniem określonego folderu docelowego.
nieprawda takie sprawy nawet dla poczatkujacego nie powinny byc az takie trudne bez przesady. rozumiem format dysku czy cus. mniejsza z tym troche mnie wzielo przepraszam bardzo jesli chlopak czul sie urazony, a jesli chodzi o moje pierwsze kroki to nie bylo tak zle
CHIKEN:Widać źe jesteś w tych sprawach zielony jak ogórek :)
Kupiłeś sobie niedawno kompa czy moze ktoś ci instalował DirectX–a źe nie masz pojęcia jak go zainstalować ? A jeśli chodzi o p2p to zapewne byś miał lipe lub jakiegoś virusika albo trojana.
Smiejemy sie z poczatkujacego :?: Nieladnie bardzo nieladnie. Ty tez kiedys zaczynales stawiac pierwsze kroki a teraz patrzysz na wszystkich z gory. :evil:
Widać źe jesteś w tych sprawach zielony jak ogórek :)
Kupiłeś sobie niedawno kompa czy moze ktoś ci instalował DirectX–a źe nie masz pojęcia jak go zainstalować ? A jeśli chodzi o p2p to zapewne byś miał lipe lub jakiegoś virusika albo trojana.
Nie z p2p tylko z polskiej stronki "dobreprogramy".Czyli rozumiem ze wypakowac obojetnie gdzie a jak juz bedzie plik "exe" to gdzie go pozniej zainstalowac ?.A czemu jakby byl z p2p to lepiej nie instalowac ? Lipa ???
Kazdy DirectX instaluje sie tylko w jedno miejsce mianowicie do systemu i jeszcze nie spotkałem sie z taka wersją zeby instalator się pytał gdzie ma zainstalować. A tobie prawdopodobnie chodzi o to ze masz spakowana instalkę np. winrarem a pyta gdzie ma ja wypakować i mozesz mu wskazać zeby wypakował na pulpit zebys puzniej po całym dysku nie musiał szukać
Do obojętnie jakiego folderu, potem znaleźć plik *.exe. A skąd go sciągnołeśc bo jak p2p to się wstrzymaj ;)
Strona 1 / 1