DirectX 9 w końcu do pobrania
Zapraszamy do komentowania aktualności: DirectX 9 w końcu do pobrania.
Odpowiedzi: 2
Świeżynka jak drut, ale nauczony doświadczeniem nie zrażam się klikam na odnośnik pod tekstem brzmiący "więcej o directx" i już jestem przeniesiony na http://www.centrumxp.pl/ -nie wiem co dalej, bo jakoś slepawym i nic o DX nie widzę. Wybieram więc - przeciez to nie może byc prawda, że nic nie ma - z menu przeglądarki "edycja" i "szukaj na tej stronie". Wpisuję directx i............ oczywiście brak znalezionego słowa.
Coraz lepiej Wam idzie. tak isę tylko zastanawiam co bedzie gdy dojdziecie do wniosku, że coś z tymi "artukułami" zrobić trzeba. może isę bowiem okazać, ze zacznę wszędzie rozgłaszać - jako ten Zagłoba" "Jam to niechwalący się uczynił" i co wtedy ?
lol
Strona 1 / 1
"Komentator" wyciagnal z archiwum stary artykul o dx 9 dopisujac "lol". <br />To wszystko na ten temat.
<DIV>EL NINO - nie wszystko, bo "wszystko" to ktręci się w koło jednego. Przeniesiony Portal - nowe teksty i komentarze do nich. A to co stare - nie jest ważne ma lat 3 czy 3 tygodnie - jest nie do omawiania. Zawsze mozna napisać z odwołaniem się do tkaiego tekstu na forum - w OT, w innych itp.</DIV> <DIV>To ta część merytoryczna bardziej, bo w mocy pozostaje formalna - dotycząca odnośników - skoro są w tekstach ,a prowadza w .......du to też chyba jednak nie jest w porżadku.</DIV> <DIV> </DIV> <DIV>Kolejna sprawa to "Komentarz" pisany z poziomu strony - nawet przy wpisaniu nicka - jeżlei nie da isę tego powiązać to po co nickowe pole ?</DIV> <DIV>Jeżlei da, a nie jest zrobione to ......... co to jest ?</DIV> <DIV>Następna sprawa - rzucanie chujami, pizdami i kurwami - pewnie z poziomu forum cenzura zadziała - przy pisaniu z poziomu strony i pokazywanie isę tkaich tekstów na forum.</DIV> <DIV>Można cenzurę ząłożyć ? - Jeżlei tak, a jej nie ma to ...... co to jest ?</DIV> <DIV>Nie mozna cenzurować to moze jednak nie ma Komentarzy w formie otwartej ?</DIV> <DIV> </DIV> <DIV>Wiesz, że mógłbym jeszcze długo, ale wiesz również, że ... już po Wieczorynce.</DIV> <DIV> </DIV> <DIV>PS.</DIV> <DIV>Mnie za jedno niedoróbka, nadgorliwość, czy dziura w skrypcie - nie mnie rozliczają z tego.</DIV>
Forum jest tylko "magazynem" dla komenatrzy. Tu nei ma żadnych błędów, to tak ma funckjonować. Szczerze mowiąc żałuje że od początku nie zrobilem tego działu ukrytego, nie miał byś tyle zmartwień.
<DIV>Czy ukrycie tego kawałka zmieni coś w kwestii wulgaryzmów? - Widzę bowiem, że nie ma znaczenia czy pisac je z poziomu strony czy forum - i tak zostają.</DIV> <DIV>Czy komentowanie rzeczy sprzed lat ma sens ? - Pewnie znajdą się obrońcy takiej formuły, ale ja przy swoim zostanę.Szczególnie, iż wiele wskazuje na to, że nawet przy tych nowych tekstach przewagę mieć będą teksty jednowyrazowe, a w najlepszym razie "luźne" w formie i treści.</DIV> <DIV> </DIV> <DIV>Spojrzeć racz na to i od tej strony - wymiana zdań tocząca się ttaj - na kanwie tego akurat tekstu - odnosi się do zasad ogólnych i dotyczy całości tej części Portalu, a wypowiedzi są przypisane do tego tylko tematu.</DIV> <DIV>Może rzeczywiście należałoby - jestem skłonny rację Ci przyznać - zrobić tylko "magazyn" z przekierowaniami "ku pamięci", a dział służący komentowaniu na forum wyodrębnić.</DIV> <DIV>Dlaczego ? Ano choćby dlatego, że juz parę razy widziałem w obecynch komentarzach pytania odnoścnie czegoś tam w stylu "jak to zrobić dokładniej?" I co z tym zrobić wtedy ?</DIV> <DIV>Zostawić bez odpowiedzi oczywiście mozna, ale z drugiej strony odpowiedzieć wypada i wtedy komentarz zmienia się w ...... forum.</DIV> <DIV>Chyba, że takie wypowiedzie będziecie przenosić tworząc nowe tematy w działach forum(?).</DIV> <DIV> </DIV> <DIV> </DIV> <DIV> </DIV> <DIV> </DIV>
Jakoś to rozwiążemy, żebyś się nie czepiał zbytnio.