DirectX 9.0 juź jest
W sieci pojawiła się finalna wersja DirectX 9.0.
Ciekaw jestem czy ktoś zainstalował i jakie wraźenia :?: :?: :?:
dla zainteresowanych link http://www.infojama.pl/article.php?sid=1289
Ciekaw jestem czy ktoś zainstalował i jakie wraźenia :?: :?: :?:
dla zainteresowanych link http://www.infojama.pl/article.php?sid=1289
Odpowiedzi: 16
NIE WIEM CO MA ZA ZNACZENIE CZY KARTA GRAFIKI OBSŁUGUJE DX9 CZY NIE,TAK CZY INACZEJ TRZEBA ZAINSTALOWAĆ DX9 BO BĘDĄ WYMAGAŁY TEGO NADCHODZĄCE GRY I PROGRAMY WIĘC JEST SENS INSTALOWANIA DX9 NA STARYCH KARTACH
JA ZAINSTALOWAŁEM I JESTEM ZADOWOLONY
JA ZAINSTALOWAŁEM I JESTEM ZADOWOLONY
B3T0N:to dx9 nie obsluzy zadna karta (oprocz radeona 9700 , 9500 , i bodajze gf4ti
B3T0N, to źe starzy kupiują ci GeeForce na siedemnastke to nie znaczy, ze ma ona odrazu sprzętową obsługę DX9 :roll:
tak na marginesie, w suwalkach
Creative Inspire 6.1 6700 kosztuje 609 zl a
Zestaw Creative Inspire6.1 6700 +Live5.1 618 zl
PS gratulacje 100–nego wpisu :D
Creative Inspire 6.1 6700 kosztuje 609 zl a
Zestaw Creative Inspire6.1 6700 +Live5.1 618 zl
PS gratulacje 100–nego wpisu :D
Idą Swięta więc się nie gniewam :lol:
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: A tak przy okazji dzieki Tobie mam 100 wpis, i to jaki odkrywczy :wink:
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: A tak przy okazji dzieki Tobie mam 100 wpis, i to jaki odkrywczy :wink:
Idą Swięta więc się nie gniewam :lol:
Audigy 2 player Box ok.540 zł (moja)
Audigy 2 Platinium ok.1000 zł
Teraz szukam w necie zestawu głosników 6.1. Sprawdzam ceny Creative Inspire 6.1 (ok.600 zł)
Audigy 2 Platinium ok.1000 zł
Teraz szukam w necie zestawu głosników 6.1. Sprawdzam ceny Creative Inspire 6.1 (ok.600 zł)
SoundBlaster Audigy2 Player – 538 zl
SoundBlaster Audigy2 Platinum – 968 zl
sorki ze sie wtracilem :)
SoundBlaster Audigy2 Platinum – 968 zl
sorki ze sie wtracilem :)
raja :
wlasnie mam przed nosem PC format – te gaete komputerowa – czytam nt. audigy 2 – ile to kosztuje ??? bo nie ma ceny tutaj :P
wlasnie mam przed nosem PC format – te gaete komputerowa – czytam nt. audigy 2 – ile to kosztuje ??? bo nie ma ceny tutaj :P
Faktycznie chyba się wstrzymam,narazie jest dobrze a i super efektów raczej nie ma co sie spodziewadz.
Sprzęt raczej nie pierwszej nowości,ciągle w przebudowie,właśnie zmieniam SB128 na SB Audigy 2.
W dalszej kolejnosci czeka na zmianę grafa.
Moźe wtedy spróbuje.
pozdro
Sprzęt raczej nie pierwszej nowości,ciągle w przebudowie,właśnie zmieniam SB128 na SB Audigy 2.
Moźe wtedy spróbuje.
pozdro
Faktycznie chyba się wstrzymam,narazie jest dobrze a i super efektów raczej nie ma co sie spodziewadz.
Moźe wtedy spróbuje.
pozdro
Moźe wtedy spróbuje.
pozdro
Czyli spowolnienie gwarantowane, później instalnę i zobaczę jak to u mnie będzie działać.
zaistalowalem dzis finala i musze przyznac , ze przy unrealu 2003 ustawionego na maxa , gra sie tnie , slabiej sie laduje itd., nie bylo tego przy 8.1 , wnioski wyciagnijcie sami :(
Adamusss:zainstalowałem go z tydzien temu, nie czuje roznicy....
........zainstalowales bete (tzn. jakas tam ..relase)
przeinstaluj lepiej na full
zainstalowałem go z tydzien temu, nie czuje roznicy....
Ja juź przed południem miałem ściągnięte ale teź narazie się wstrzymam z instalacją.
na razie sie wstrzymam – mialem z beta nieprzyjemnosci , pozatym , jak slusznie zauwazyli uzytkownicy komentujacy , to dx9 nie obsluzy zadna karta (oprocz radeona 9700 , 9500 , i bodajze gf4ti......ale nie pamietam)
pozatym nie wiadomo jak to bedzie z wydajnoscia , zostaje przy 8 ce
pozatym nie wiadomo jak to bedzie z wydajnoscia , zostaje przy 8 ce
Strona 1 / 1